Best Model Rusya, Antalya'da seçildi...

Antalya'nın turistik Belek Beldesi'nde bulunan Attaleia Shine Luxury Hotel'de yapılan ‘Best Model Rusya Güzellik Yarışması'nda, 20 yaşındaki Natalia Starygina birinci seçildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Best Model Rusya, Antalya'da seçildi...

Rusya'da yaklaşık 140 bin kişinin internet ortamında oy kullanarak belirlediği 20 güzel, Best Model Rusya Güzellik Yarışması'nın final gecesinde podyuma çıktı. Belek turizm merkezinde bulunan Attaleia Shine Luxury Hotel'de yapılan geceye ‘Best Model of the World'ün kurucusu ve jüri başkanı Erkan Özerman, şarkıcı Nil Burak, sinema oyuncusu Güngör Bayrak, modacı Neslihan Yargıcı, manken Yeliz Mete, Attaleia Shine Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Faik Akdil ve bölgede bulunan otel yöneticileri katıldı.

 

Gecede, 20 güzel ‘Best Model Rusya Güzeli’ seçilebilmek için mayo, abiye kıyafet ve gelinlikle podyuma çıkarak güzelliklerini sergiledi. Gecenin sonunda birinci olan Natalia Starygina kraliçelik tacını taktı. Yarışmada ikinci Yulia Mazova olurken, üçüncülüğe ise Olesya Zhigaltsova layık görüldü. Ayrıca ikinci olan güzel ‘Otel Shine Güzeli’, üçüncü güzel de ‘Turizm Güzeli’ seçildi.

 

Yarışmada dereceye giren güzellerin taçlarını Erkan Özerman, Faik Akdil, Nil Burak, Güngör Bayrak ve Neslihan Yargıcı taktı. Yarışmada 1'inci seçilen Natalia Starygina, 11 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak olan ve 90 ülkenin katılacağı ‘Best Model of the World 2010 Yarışması'nda Rusya'yı temsil edecek. Gecede Nil Burak ve Güngör Bayrak da verdikleri mini konserle izleyicileri coşturdu. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.