Bentour'a yeni Kontrat & Yield Direktörü atandı

Sektörün tecrübeli isimlerinden Deniz Erdem, kontrat ve Yield Direktörü olarak Bentour Türkiye ekibine katıldı.

01/10/2024 19:47
Bentour'a yeni Kontrat & Yield Direktörü atandı

Türk tur operatörü Bentour, yeni isimlerle hem Türkiye'deki hem de Avrupa'daki kadrosunu güçlendiriyor. Şirket bünyesine katılan son isim Deniz Erdem oldu. Kontrat yönetimi ve online pazarlamada 20 yılı aşkın bir tecrübesi olan Erdem, Bentour Reisen Kontrat & Yield Direktörü olarak göreve başladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunu olan Deniz Erdem, Hsc Travel, Sheraton Voyager Hotel ve Rixos Hotel Bodrum gibi turizm sektörünün önde gelen kuruluşlarında çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Erdem, 2018 yılından bu yana kontrat müdürü olarak görev aldığı Meeting Point Türkiye'de kontrat müzakereleri, iş geliştirme ve takım yönetimi konularında önemli projelere imza attı.

Bentour Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, "Deniz Erdem, geniş sektörel bilgi birikimi ve yönetim tecrübesi ile Bentour Reisen'e değer katacaktır. Deniz Erdem, turizm sektöründe ediği kontrat yönetimi, yeni ürün geliştirme ve etkili iletişim gibi yetkinlikleriyle şirketimizin hedeflerine ulaşmasında kilit bir rol oynayacaktır. Bentour, tecrübeli ve kaliteli çalışanların toplandığı bir firma olma yolunda ilerlemektedir" ifadelerini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.