Belçika'da, "Kemer" rüzgarı esecek...

Kemer’in Avrupa atağı sürüyor. Son dönem Avrupa’lı turist sayısının yükselmesi için düğmeye basan KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği ), Belçika'nın Brugge ve Gent Kentlerindeki Türk Federasyonları'nın ortaklaşa işbirliği ile 25-26 Eylül 2010 tarihlerinde Brugge Kentinde protokol’e yönelik düzenlenecek resepsiyonun da yer alacağı "Türk Hafta Sonu" etkinliğinde Kemer rüzgârı estirecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Belçika'da, "Kemer" rüzgarı esecek...

Halil ÖNCÜ ( KEMER )

 
Resepsiyonda Kemer bölgesi ve otellerinin tanıtım kitapçıkları, otel tanıtımları, broşürleri  ve CD’ leri dağıtılacak. KETOB (Kemer Turistik Otelciler Birliği ) Başkanı Turan Bayar, KETOB’un tanıtım çalışmaları kapsamında Belçika’da 25-26 Eylül 2010 tarihlerinde Brugge Kentinde düzenlenecek “Türk Hafta Sonu” etkinliklerine gereken her türlü desteği verdiklerini belirtirken, “Kemer’de son dönem Avrupa’lı turist sayısının artışını görmekteyiz.
 
Bu sayıların daha da artması için tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 25-26 Eylül 2010 tarihlerinde Belçika’nın Brugge kentinde düzenlenecek “Türk Hafta Sonu” etkinliğinde yer alarak, bölgemizde bulunan otellerden, belediyelerimizden aldığımız tanıtım kitapçıkları, otel tanıtımları, broşürlerini ve CD’ lerini buraya gelen konuklara sunacağız. Resepisyonda Brüksel konsolosluğu, Kent Valisi, Belediye Başkanı, Turizm Müdürleri ve konuk şehir İzmir’in Vali yardımcısı Haluk Tunçsu, Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Edizbeyler ve çok sayıda yerli yabancı basın mensubu katılacak" dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.