BDT Acente Yöneticileri Gloria Hotels’te buluştu

BDT Acente Yöneticileri, Gloria Hotels & Resorts Belek’te sektörün gündemini değerlendirdikleri keyifli kahvaltıda bir araya geldiler. Sezonun genel değerlendirilmesi amacıyla bir araya gelen misafirler, yaptıkları keyifli sohbette geleceğe yönelik stratejileri masaya yatırdılar.

05/07/2024 12:41
BDT Acente Yöneticileri Gloria Hotels’te buluştu

Gloria Hotels & Resorts, BDT pazarının önde gelen tur operatörleri ve acente yöneticilerini ağırladı. Bu özel etkinlikte, turizm sektörünün önemli iş ortakları olan acente sahipleri, satış ve pazarlama direktörleri, kontrat müdürleri bir araya geldi. Etkinliğin amacı, sezon değerlendirmesi yapmak, paydaşları bir araya getirerek motivasyonu artırmak ve geleceğe yönelik stratejileri tartışmaktı. Gloria Hotels & Resorts, misafirlerine mükemmel hizmet sunarak iş birliğini ve iletişimi güçlendirdi.

Bu özel organizasyonun amacı, sezonun genel değerlendirilmesinin yanı sıra, tüm paydaşları bir araya getirerek samimi bir sohbet ortamı yaratmak ve motivasyonu artırmak oldu. Misafirler, Gloria Hotels & Resorts Belek’in eşsiz misafirperverliği eşliğinde sektöre dair fikir alışverişinde bulunarak, geleceğe yönelik stratejileri masaya yatırdılar. Gloria Hotels & Resorts ailesi de katılımcıların değerli görüş ve önerilerini dinleyerek, iş birliğini ve iletişimi güçlendirme fırsatı buldu.

Satış ve Pazarlama Koordinatörü İbrahim Tosun ve ekibi, BDT pazarındaki iş ortaklarıyla iş birliklerini daha da pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. BDT Acente Yöneticileri, Gloria Hotels & Resorts Belek’in sunduğu kaliteli hizmet ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gloria Hotels & Resorts tarafından organize edilen sektörel buluşma, iş birliğinin ve iletişimin güçlenmesine olanak sağlayarak katılımcılardan tam not aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.