Bayramın keyfi, Divan otellerinde çıkar...

Divan Otelleri, Ramazan Bayramı’nda misafirlerini bekliyor. Divan’ın eşsiz lezzetleri ve klasikleşmiş kaliteli hizmet anlayışının tadını çıkarmak ve huzur dolu bir bayram tatili geçirmek isteyenler için Divan Otelleri, mükemmel bir tercih olarak öne çıkıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayramın keyfi, Divan otellerinde çıkar...

Divan Otelleri, bayramda da hem Türk hem dünya mutfaklarından oluşan birbirinden lezzetli seçenekleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Divan kalitesi ve konukseverliğiyle misafirlerine sunuyor. Huzur dolu bir bayram geçirmek istiyorsanız Divan otellerini mutlaka ziyaret edin.

 

Şehrin en yeni ve en heyecan verici mekanlarından biri olan Divan İstanbul Asia’nın bünyesinde iki a la carte restaurant, üç bar, iç huzurunuzu bulmanıza yardımcı olacak son derece konforlu bir Spa & Fitness Merkezi bulunuyor. 8-13 Eylül tarihleri arasında Divan Asia’da konaklanması durumunda tek ve çift kişilik odada konaklama  ücreti € 79. Güne zengin bir kahvaltı ile başlamayı arzu edenler kişi başı € 13 ödeyerek açık büfe kahvaltı seçeneğinden de faydalanabilirler.

 
Divan Asia bayram tatilinde misafirlerinin keyfine keyif katmak için Nerolie Spa & Fitness Merkezi uzman terapistlerinin uygulayacağı masajlarda % 50 indirim de sunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, yağmur odası, jakuzi ve buhar odasının da keyfini çıkarmak mümkün. Ayrıca otelin barında “hoş geldiniz” içkisi, deniz manzaralı odalarda konaklama imkanı, geç kahvaltı olanağı ve otelin müsaitliği doğrultusunda erken giriş ve geç çıkış imkanı da misafirlere sunulacak. Üstelik 0-6 yaş ve altındaki çocuklar için konaklama ücretsiz.

 

Başkentin en gözde yerlerinden olan Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan Divan Ankara şık ve çağdaş atmosferi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile bayramı Ankara’da geçirecekler için doğru bir seçim. Tek ve çift kişilik oda fiyatı, kahvaltı ve KDV dâhil 149 TL olan Divan Ankara’nın bünyesindeki sağlık ve spor aktiviteleri de belirli saatlerde konuklarının kullanımına açık olacak.

 

Bayram tatili için Ankara’daki bir başka seçenek de Fenerbahçe İncek Tesisleri. Şehir merkezine sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan bu Divan İşletmesi bayram tatilini sakin bir ortamda geçirmek isteyen konuklarına spor, konaklama, yiyecek ve içecek hizmetleri sunmakta. Konaklayan misafirler ücretsiz olan açık havuzda yılın son havuz keyfini sürebilir, unutulmaz bir tatil geçirebilirler. Otelin bayramda tek ve çift kişilik oda fiyatı, kahvaltı ve KDV dâhil 149 TL.

 

Falezlerin üzerindeki muhteşem manzarası ile özel plajının yanı sıra şehrin alışveriş ve eğlence merkezlerine de çok yakın mesafede olan Divan Antalya, misafirlerine hem deniz kıyısında olmanın keyfini, hem de Toroslar ve körfez manzarasının keyfini birlikte sunuyor. Antalya’nın Roma duvarları, Osmanlı konakları, Yivli Minare Camii ve Hadrian Kapısıyla ünlü tarihi kale içi mevkii sadece birkaç adım uzağınızda… 8 – 12 Eylül tarihleri arasında otelde uygulanacak olan fiyatlar ise çift kişilik odada kişi başı 200 TL.

 
“Koç Ailem” üyelerine özel olarak %10 indirim uygulanacak otelde tek kişilik oda 300 TL, üç kişilik oda 440 TL, 7-12 yaş arası çocuklar için ise konaklama ücretsiz. Minimum 3 gece konaklayan misafirlere 11.09.2010 Cumartesi günü ücretsiz barbekü partisi, 1 içki dahil olarak sunulacak. Parti otelde Piano Bar’ın terasında yapılacak. 12.09.2010 Pazar günü misafirlerin evlerine daha da dinlenmiş olarak dönebilmeleri için kişi başı 15 dakika Relax masajı da ayrıca hediye edilecek. Divan Pastanesi’nde hazırlanmış leziz “bayram tatlısı” ikramı da yapılacak olan Divan Antalya’da fiyatlara açık büfe kahvaltı, açık büfe akşam yemeği dahil.

 

En büyük özelliği, lüks ve sadeliği bir arada yaşatarak her bir misafirinin konforu ve memnuniyeti için kişiye özel yaklaşımlar sunmak olan, alışveriş ve eğlence merkezleri ile Bodrum Marina’nın bulunduğu şehir merkezine de sadece 20 dakikalık uzaklıkta olan Divan Bodrum, konfor ve gerçek bir huzur arayanlar için bayramda tercih edilebilir. Minimum 3 gecelik konaklamalarda çift kişilik odada kişi başı 300 TL KDV. Oda fiyatlarına a la carte kahvaltı dahil. Minimum 3 gece konaklama yapan misafirlere girişte hoş geldiniz ikramı ve Divan lokumu hediye edilecek.

 

Zarif ve modern tarzı ile Divan İstanbul City, şehrin en merkezi ve modern bölgesinin tam kalbinde yer alıyor. İstanbul’un kültür ve gece hayatı merkezi olan Taksim Meydanı’na, şehrin tarihi mekanlarına ve popüler alışveriş merkezlerine ulaşım kolaylığı sunan otel, bayramda misafirlerine sunacağı rahatlık, konfor ve teknoloji için standard tek kişilik oda fiyatı € 119 ve standard çift kişilik oda fiyatı € 124. Fiyatlara kahvaltı ve KDV dahil.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.