Bayramda tatil yapacağınız oteli, 3 boyutlu gezin...

Dünyanın 3 boyutlu tek sektör rehberi 3DLocationEarth.com, Kurban Bayramı’nda tatil planı yapanlara, kalacakları oteli önceden gezme fırsatı sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayramda tatil yapacağınız oteli, 3 boyutlu gezin...
Bayramı fırsat bilip tatile gidecek olanlar, güney bölgesindeki otelleri; bulundukları lokasyondan ulaşım olanaklarına, denize olan konumundan sosyal tesisleri ve eğlence alanlarına, otel odalarının içinden, odanın manzarasına kadar tüm detayları harita üzerindeki gerçek yerlerinde internet üzerinden 3 boyutlu olarak gezebilecek. Ayrıca MyEarth uygulaması ile tatil anılarını gittikleri bölgenin haritası üzerinde dostlarıyla da paylaşabilecek.

 

Türkiye’nin ve dünyanın 3 boyutlu tek sektörel rehber sitesi olan 3DLocationEarth.com sayesinde turistik oteller, yaklaşan uzun Kurban Bayramı Tatili öncesinde, ulaşım güzergahlarından bulundukları lokasyona, şehir merkezine ya da denize olan konumlarından, yüzme havuzları, eğlence alanları ve odalarının konforuna kadar tesisleriyle ilgili tüm detayları Google Earth üzerinden 3 boyutlu olarak tanıtabilecek.

 

Diğer taraftan Kurban Bayramı için tatil planı yapanlar da 3DLocationEarth.com’a girerek başta güney sahilleri olmak üzere gitmeyi düşündükleri bölgenin otellerini, o bölgenin tarihi ve turistik mekanlarını, cafe ve restaurantlarını, eğlence alanlarını, sosyal tesislerini ve kamu binalarını harita üzerinde önceden görebilecek. Ardından, bütçesine uygun oteller arasından seçim yapabilecek. Seçtiği otelin hem gerçek fotoğraflarını hem de 3 boyutlu iç ve dış görüntüsünü tüm detaylarıyla inceleyebilecek.

Ayrıca uygulamadaki “Yürüyüş Modu” sayesinde otel içinde yürür gibi dolaşabilecek. Beğendiği odanın manzarasını izleyebilecek ve Kurban Bayramı tatilini geçireceği oteldeki rezervasyonunu anında yaptırabilecek. Böylece, tatil öncesinde kalacağı otelin odaları, sunduğu imkanlar, bulunduğu bölge ve denize olan konumu gibi konularda herhangi bir kötü sürprizle karşılaşmamış olacak.

Üstelik, üyeliğin ücretsiz olduğu 3DLocationEarth.com’daki, popüler sosyal paylaşım uygulamalarına benzer bir uygulama olan “Myearth” sayesinde de tatiliniz sırasında çektiğiniz fotoğraflardan harita üzerinde bir albüm oluşturup, tatil anılarınızı tüm sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.