Başkan Bağlıkaya: Boyundan büyük kompleksi olan tescilli kalleşlerle uğraşıyoruz

TÜRSAB'a karşı yapılan eleştiriler hakkında açıklama yapan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, "Haksız eleştiriler. Ciddiye alınmak istiyorlar. Onların ağa babası ile yıllardır mücadele ediyoruz. Boyundan büyük kompleksi olan tescilli kalleşlerle uğraşıyoruz maalesef. Biz taşeronlarla muhatap olmuyoruz. Göze girmeye çalışan figüran bunlar" dedi.

02/10/2024 17:16
Başkan Bağlıkaya: Boyundan büyük kompleksi olan tescilli kalleşlerle uğraşıyoruz

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turizm Yüzyılı çerçevesinde pilot il olarak belirlenen Burdur'da düzenlenen program öncesi gazetecilerle biraraya geldi. Toplantıda gündemi değerlendiren Başkan Bağlıkaya, TÜRSAB'a karşı yapılan eleştiriler hakkında da açıklamalarda bulundu. Firuz Bağlıkaya, "Haksız eleştiriler! Yazık, ciddiye alınmak istiyorlar. Onların ağa babası ile yıllardır mücadele ediyoruz. Boyundan büyük kompleksi olan tescilli kalleşlerle uğraşıyoruz malesef.

Biz taşeronlarla muhatap olmuyoruz. Göze girmeye çalışan figüran bunlar. Bu dili kullanan birkaç kişi var maalesef. Her camiada olduğu gibi bizim camiamızda da ahlaksızlar daha cesur. Birgün o seviyeye inmeye karar verirsem, onların dili ile cevap veririm. Eskisi gibi, TÜRSAB seçimlerinde belirleyici olmak gibi bir hedefleri var herhalde. Geçen seçimde boyunun ölçüsünü almıştı ama anlaşılan akıllanmamış. Ortalığı germeye çalışıyorlar, sahipsiz köyde değneksiz gezmeye alışmış bunlar, o işler bitti" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.