Barcelo Kapadokya özel bir etkinlikle tanıtıldı

Barcelo Hotel Group, Türkiye’deki 26’ncı yılında büyümeye hız kesmeden devam ediyor. Barcelo Istanbul, Occidental Taksim ve Occidental Ankara’dan sonra grubun Türkiye’deki 4’ncü oteli Barcelo Cappadocia, 16 Temmuz’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

01/07/2024 14:14
Barcelo Kapadokya özel bir etkinlikle tanıtıldı

Kapadokya’ya yeni bir soluk getirmeye hazırlanan otel, Barcelo Istanbul ’un Rooftop restoranı B.Heaven’da gerçekleştirilen ve turizm sektörünün önde gelen 150’ye yakın seyahat acentesinin katıldığı özel bir etkinlikle tanıtıldı. B.Heaven’ın eşsiz manzarası eşliğinde, usta şeflerin dokunuşlarıyla servis edilen lezzetler büyük beğeni topladı.

Hotel Group Türkiye Bölge Müdürü Hasan Ekmen, yaptığı açıklamada, "özel bir etkinlikle tanıtıldı Cappadocia’nın açılışını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu yolda emin adımlarla ilerlerken Barceló markasının Kapadokya’daki varlığıyla, Avrupa ve Latin Amerika gibi farklı milliyetlerden misafirlerin Kapadokya'ya olan ilgisini artırmayı ve modern lüks ile Kapadokya’ya özgü tasarımlar sunarak farklı bir hizmet anlayışı getirmeyi hedefliyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.