Banka el koymuştu... Kocaeli’deki 12 katlı otel satılıyor
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, borçları nedeniyle Ziraat Bankası tarafından el konulan 12 katlı otel için ihale tarihi belirlendi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, borçları nedeniyle Ziraat Bankası tarafından el konulan 12 katlı otel için ihale tarihi belirlendi. Banka, uzun süredir kendi mülkiyetinde bulunan oteli 20 Mart'ta satışa çıkaracak.
Otel, 10.011 metrekare yüzölçümüne sahip bir arsa üzerinde bulunuyor ve toplamda 27.985 metrekare kapalı alan ile 184 oda kapasitesine sahip.
587 Milyon 500 Bin TL bedel belirlendi
İhaleye çıkan otelin satış bedeli 587 Milyon 500 Bin TL olarak belirlendi. Bu bedel, otelin makine, mobilya ve tefrişatını kapsamıyor. Gayrimenkul, yalnızca peşin ödeme ile satın alınabilecek. Ancak, kredi kullanarak yapılacak ödeme de peşin olarak kabul edilecek.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: