Balık Turnuvası, Kefaluka Resort'te yapılıyor...

Bodrum Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nın 2.’si Kefaluka Resort’te yapılıyor. Yüzlerce balıkçı; Akyarlar Koyu’nda misafirlerini ağırlayan Kefaluka Resort’ten mavi sulara açılacak ve en büyük balığı tutmak için yarışacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Balık Turnuvası, Kefaluka Resort'te yapılıyor...
Dünyanın en güzel ve en temiz koylarından biri olan Akyarlar Koyu’nda 370 odası ve 14 rezidansı ile ayrıcalıklı ve üstün kalitede hizmet sunan Kefaluka Resort’ün son konukları balık tutkunları...
Sebebine gelince... 2. Bodrum Uluslararası Balıkçılık Turnuvası Kefaluka Resort’te yapılıyor. İtalya; Yunanistan gibi ülkelerden de balıkçıların katıldığı turnuva 30 Eylül’de başladı. Tekneleri ile Kefaluka Resort’ün iskelesine gelerek otele giriş yapan balıkçıların ilk günü Senat Salonu’nda avlanma bölgesinin belirlenmesi ve program detaylarının konuşulması ile geçti.

Günün ilk ışıklarıyla vira diyerek mavi sulara açılacak balıkçılar; en büyük ve en çok balığı avlamak için birbirleriyle yarışacaklar. Geçtiğimiz yılki yarışmanın galibi 32 kiloluk orkinos balığını yakalayan Yunan ekip olmuştu. 3 gün sürecek yarışların ardından gala yemeği yine Kefaluka Resort Otel’de yapılacak. (Bilgi için: http://www.bodrumfishing.org)

CANLI ATIŞ POLİGONU VE 20 ODALI SPA
Sadece yaz aylarında değil sezon dışındaki tatilcilere de hitap edecek zengin bir konseptle tasarlanan Kefaluka Resort VIP sinema salonu ve canlı atış poligonu ile de dikkat çekiyor. Bir VIP suitinin de içinde yer aldığı 20 odalı çok özel SPA’sı ise denemeye değer. SPA’da 24 karat altın parçacıklarını içinde barındıran özel bir yağla yapılan Chiyang masajından Candle terapiye; Hot chocolate masajından çok özel vücut terapilerine kadar uygulanan çok çeşitli özel masajlar ve bakımlar mutluluk ve enerji veriyor; yeniliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.