Bakan Ersoy ve Schmetterling’den iş birliği toplantısı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un davetiyle İstanbul’da özel bir toplantı gerçekleştiren Schmetterling International CEO’su Ömer Karaca, Türkiye ve Almanya turizm ilişkilerinin daha da güçlenmesi için görüşlerini paylaştı. Karaca, uzun vadeli başarı için sürekli diyalog ve iş birliğinin önemini vurguladı.

24/07/2024 13:16
Bakan Ersoy ve Schmetterling’den iş birliği toplantısı

Almanya'nın en büyük acente zincirlerinden Schmetterling International, Türkiye ile turizmin gelişmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yılki kongresini İzmir‘de gerçekleştiren Schmetterling International, bu başarılı etkinliğin olumlu yansımalarını alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un daveti üzerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek özel bir toplantı gerçekleştiren Schmetterling International CEO’su Ömer Karaca, Türkiye turizmi üzerine görüşlerini paylaştı. Ülkemizin turizm ürünleri ve Almanya ile ilişkiler hakkında fikir alışverişinde bulunan Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve Karaca, daha fazla iş birliği olanaklarını konuştu.

"Önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin Alman turistler için daha da cazip hale geleceğinden eminiz" 

Geçen yıl İzmir'de 500 Alman acentenin katılımıyla gerçekleşen Schmetterling International Kongresi ve Efes Antik Kenti’nde yapılan gala gecesinin olumlu yansımalarını bu yılki satışlarda gördüklerini dile getiren Bakan Ersoy, bu yıl ve gelecek yıl için yeni iş birlikleri olabileceğini söyledi.

Bakan Ersoy'a daveti için teşekkür eden ve bu önemli görüşmenin yeni çalışmalar için ışık olacağını vurgulayan Ömer Karaca, "Türkiye'nin zengin doğa, tarih ve kültürel hazinelerini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve sürdürülebilir turizm uygulamalarını teşvik etmek üzere çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin Alman turistler için daha da cazip hale geleceğinden eminiz" dedi.

Bakan Ersoy, Ömer Karaca’ya gelecek yılki kongrelerini nerede yapacaklarını da sordu. Henüz programın netleşmediği bilgisini veren Karaca, uzun vadeli başarı için sürekli diyalog ve iş birliğinin önemini vurguladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.