BAKA, Batı Akdeniz Bölgesi'ni dünyaya tanıtacak...

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA, yılda 10 milyon turist ağırlayarak bir dünya markası haline gelen Antalya’dan sonra bölgenin tamamına olan ilgiyi artırmak için harekete geçti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
BAKA, Batı Akdeniz Bölgesi'ni dünyaya tanıtacak...

Antalya Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Altıparmak “Sağlık turizminden inanç turizmine, kültür turizmden yat turizmine ciddi turizm potansiyeli barındıran Batı Akdeniz Bölgesi’ni EMITT Fuarı’nda en iyi şekilde tanıtarak dünyanın her yerinden turist çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Antik çağlardan beri pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış Batı Akdeniz Bölgesi, tarihi eserleri, müze ve ören yerleri, doğal güzellikleri, gölleri, akarsuları, denizi, kumu, güneşi, zengin fauna ve florası ile bir turizm cennetinden ne beklenirse bünyesinde barındırıyor.  Bölgenin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri dünyanın en büyük 6. turizm fuarı olan EMITT’te Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) organizasyon ve destekleriyle bölgedeki Antalya, Burdur ve Isparta gibi iller ve diğer beldeler, EMITT fuarına toplu halde katılma fırsatı bulacak ve bölgesel tanıtım yapma fırsatı yakalanacak. Bölgenin elverişli olduğu eko turizm, sağlık turizmi, inanç ve kültür turizmi, kongre turizmi, yat turizmi, spor turizmi, av ve yayla turizmi gibi alternatif turizm çeşitleri etkinlikler ve ikramlar eşliğinde tanıtılacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.