Avrupalı turizm çalışanlarının anneleri, Türkiye’de buluşuyor...

Tourexpi ve Gloria Group’tan, ‘Anneler Günü’ kampanyası. Gloria grubu ve seyahat acentesi satış ve bilgi portalı Tourexpi, bütün turizm çalışanlarına yönelik muhteşem bir kampanyaya imza attılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Avrupalı turizm çalışanlarının anneleri, Türkiye’de buluşuyor...

Tourexpi ve Gloria grubu, Avrupa, Rusya ve Türkiye’deki 62.000 seyahat acentesi satış elemanlarına ‘Anneler Günü’ tebrik ve kutlama mesajı gönderiyor.  Tourexpi, Tourexpi haber bültenlerine abone olanlar arasındaki önümüzdeki hafta içinde yapılacak bir çekilişle 10 okuyucusuna Gloria tesislerinde muhteşem bir tatil hediye edecek.

 

Hafta sonu açıklanacak şanslı kazananlar, Gloria Resort otelinin 4 kişilik villalarında ağırlanacak. Avrupa’da şimdiden büyük yankı bulan kampanya ile ilgili konuşan Hüseyin Baraner, “Bundan sonra her turizm çalışanlarının annelerini bir teşekkür olarak üye ortağımız olan tesislerde ağırlayacağız” dedi.

 

Hüseyin Baraner şöyle devam etti:

 

“Her yıl Türkiye satışlarını destekleyen seyahat acentesi çalışanlarının annelerine, çocukları adına teşekkür edeceğiz. Türkiye’nin en seçkin tesislerinde ağırlayacağımız annelere ayrıca sürpriz hediyeler de hazırladık. Bunlara arasında wellness paketleri, bornozlar ve Antalya’nın ünlü balık lokantalarında muhteşem bir ziyafet var.”

 

Baraner “En paylaşımcı halkız”

 

Baraner, “Türkiye’de ağırlayacağımız Avrupalı ve Rus seyahat acentesi satış elemanları ve annelerine, tüm turizm çalışanlarının sadece aynı teknede oturdukları bilincine sahip olduklarından değil, Türk halkının genlerinde paylaşımcılık, vefakarlık ve yaratıcılık yattığını göstermek için ağırlamak istiyoruz” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.