Avrupalı turist, Kemer'e geri dönüyor...

Kemer'in beş yıldızlı otellerinden Palmet Otel bu sene TUI ile anlaştı. Avrupa’lı turistleri Türkiye’ye taşıyan TUI , Kemer’de Palmet Otel’e de çok sayıda Avrupa’lı turisti taşıyacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Avrupalı turist, Kemer'e geri dönüyor...

Halil Öncü-KEMER

Palmet Resort Otel Yönetim Kurulu Üyesi  Köksal Karul, uzun süreçli görüşmelerin ardından bu yıl için TUI ile anlaşma  yaptıklarını ve Avrupalı turistleri Kemer’de Palmet Resort Otel’de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Palmet Resort Otel Yönetim Kurulu Üyesi  Köksal Karul yaptığı açıklamasında, “ Bu yıl iyi bir turizm sezonu bekliyoruz. Öncelikle geçen seneye bakarsak, geçen sene de bizim için kötü değildi. Biz turizmin sorununu sayıda değil, gelirde arıyoruz. Eğer gelen turist sayısı ile gelir de aynı oranda daha yükselirse turizmde hedeflediğimiz duruma geliriz. Antalya’ya ciddi sayılarda turist geliyor. Ve bu sayının bu yıl daha da arttığını görüyoruz. Umarım artan sayı gelire yansır. Mart ayının ortalarında başlayan yeni sezonumuzda bu yıl TUI ile anlaştık. Uzun süreçli bir görüşmemizin ardından bu yıl TUI misafirlerine hizmet vereceğiz. Artık Avrupa’lı turist yani Hollanda’lı, İskandinav Ülkeleri, Belçikal’lı, Avusturya’lı ve Alman gibi çok sayıda Avrupa ‘lı turist Kemer’e gelecek ve otelimizde konaklayacak. “dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.