Avrupa'nın medya ve turizm devleri, Esma Sultan'da buluştu...

TUI İstanbul programının son gününde Gala programı düzenlendi. Esma Sultan Yalısında düzenlenen Gala yemeğine Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar, Türk Hava Yolları Üretim ve Planlama Başkanı Akif Konar, TUİ Almanya Ceo'su Dr.Volker Böttcher, TÜRSAB Balkanı Başaran Ulusoy, TUI AG Türkiye temsilcisi Hüseyin Baraner, TUI yetkilileri ile yerli ve yabancı 150’yi aşkın basın mensubu katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Avrupa'nın medya ve turizm devleri, Esma Sultan'da buluştu...

Halil Öncü-İSTANBUL

Yemek öncesi TUİ Almanya Ceo'su Dr.Volker Böttcher tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar’a, Türk Hava Yolları Üretim ve Planlama Başkanı Akif Konar’a ve toplantı için katkıda bulunanlara plaketler verildi. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da TUİ Almanya Ceo'su Dr.Volker Böttcher’e çeşitli hediyeler sundu. Oldukça neşeli ve eğlenceli geçen Gala Yemeği sonrası TÜRSAB tarafından hazırlatılan İstanbul, Muğla, Kuzey Ege Turizmini tanıtan kitaplar konuklara dağıtıldı.

Geceye TUI AG Türkiye Temsilcisi Hüseyin Baraner ile birlikte katılan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy gecede yaptığı açıklamada, TUİ Almanya Ceo'su Dr.Volker Böttcher ile yaptığı görüşmede, TUI’nin İstanbul’da yaptığı bu tanıtım çalışmasını taktir ile karşıladıklarını ve TUI ve TÜRSAB’ın  her zaman olduğu gibi bundan sonra da müşterek çalışmalarının verimli bir şekilde daha da artarak kuvvetli bir şekilde süreceğini söyledi.

Öte yandan Türkiye'ye yılda 2,5 milyon turist getiren Alman turizm devi TUI, 2011 katalog tanıtımını İstanbul'da yaparken, toplantıyı izlemek üzere İstanbul’a getirilen 150’yi aşkın misafir medya mensubuna bölge gezileri de düzenlenerek İstanbul tanıtıldı.  İstanbul’a hayran kalan Avrupanın medya devleri 2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’a olan hayranlıklarını da gizleyemediler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.