Avrupa'nın En İyi Otel Markası, "Rixos Hotels"...

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin "Oscar'ları" olarak nitelendirilen Dünya seyahat ödüllerinin bu yılki Avrupa gala töreninde, Rixos Hotels "Avrupa’nın En İyi Otel Markası" seçildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Avrupa'nın En İyi Otel Markası, "Rixos Hotels"...

Rixos Premium Belek’te 1 Ekim 2010 tarihinde 17’ncisi düzenlenen, Rixos ‘un konaklama sponsoru ve Türk Havayolları’nın ulaşım sponsoru olduğu ödül töreninde, Avrupa’dan aday gösterilen 162 ülke arasından bin kategoride havayolları, gezi şirketleri, tatil köyleri ve oteller ‘En İyi’ ünvanını kazanmak için yarıştı. Rixos Hotels’in de on kategoride aday olduğu ve 22 Avrupa ülkesinden yaklaşık 600 uluslararası basın mensubunun davet edildiği bu önemli organizasyona, bölgenin turizm otoriteleri, CEO’ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, endüstrinin önde gelenleri ve ünlüler katıldı.

 
Rixos Premium Belek ve Bodrum “Akdeniz’in En İyi Oteli”...
 

Avrupa Ödülleri gala töreni daha önce birçok ülkede yapılmasına karşın ilk defa Türkiye'de Rixos Premium Belek’te düzenlendi. Dünya çapındaki markaların, iş performansı ve yenilikçi, ilham veren ürünler ve hizmetleri ile mükemmel müşteri hizmetleri açısından değerlendirilmesinin yapıldığı organizasyonda kategoriler havayolları, oteller ve spa’lardan kruz seyahatlerine, araba kiralama ve golf resort’lara kadar herşeyi içeriyordu.

 
Dört ay süren elektronik  ortamdaki yapılan oylama sonucunda, yüzlerce otelin arasından Rixos Hotels “Avrupa’nın En İyi Otel Markası” seçildi. Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Bodrum ise “Akdeniz’in En iyi Oteli” ödülüne layık görüldü. Rixos Libertas Dubrovnik “Avrupa’nın En iyi Casino Oteli” seçilirken aynı zamanda Rixos Sungate “Avrupa'nın En İyi Toplantı ve Konferans Resort Oteli” ödülünü kazandı.
 
Ayrıca Kazakistan’ın önde gelen otelleri arasında yer alan Rixos President Astana ve Rixos Almaty otellerinin alacağı uluslararası ödüller Asya Ödül Töreni’nden sonra sonuçlanacak.

Dünya Seyahat Ödülleri töreninde bu yıl ünü sınırları aşmış olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu sahne aldı. Bu uluslararası organizasyonun sunuculuğunu ise deneyimli haber spikeri Seda Akgül gerçekleştirdi. Kazananlar, World Travel Market’den hemen önce 7 Kasım, Pazar günü Londra’da gerçekleşecek Dünya Seyahat Ödüllerinin finalinde yarışacaklar.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.