Atatürk Havalimanı, ”Transit Uçuşların Cazibe Merkezi”...

TAV Havalimanları Holding'e bağlı olarak işletilen Atatürk Havalimanı, Monocle dergisi tarafından tarafından 2009-2010 yılının "En İyi 50 Seyahat Merkezi" listesinde, "Transit Uçuşların Cazibe Merkezi" olarak gösterildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Atatürk Havalimanı, ”Transit Uçuşların Cazibe Merkezi”...

 

TAV'dan yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nın dünyanın önde gelen iş ve yaşam dergisi Monocle'ın, 2009-2010 yılının "En İyi 50 Seyahat Merkezi" listesinde tek Türk markası olarak ikinci sırada yer aldığı ve "Transit uçuşların cazibe merkezi" olarak gösterildiği bildirildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda her gün yaklaşık 80 bin kadar yolcu sirkülasyonunun gerçekleştiğini ifade etti.

Transit yolcu sayısının geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 34 arttığını belirten Şener, şunları kaydetti.

"İstanbul Atatürk Havalimanı'nın konumu ve konforu açısından Abu Dabi, Dubai ve Doha gibi birçok önemli merkezi geride bırakarak, 'Transit Uçuşların Merkezi' olarak gösterilmesi doğru yatırımlar yaptığımızın bir işareti.

"Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi olan THY'nin son yıllarda göstermiş olduğu başarılar da bunun sağlanmasında önemli rol oynamaktadır. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, THY ile birlikte yolculara kusursuz hizmet sunma anlayışıyla çalışıyoruz. Bu da TAV Havalimanları Holding olarak işlettiğimiz havalimanlarında 'yolcunun patron olduğu'  anlayışımızın doğruluğunu bir kez daha göstermiştir."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.