Armin Zerunyan, Hilton Worldwide’ın Türkiye Müdürü oldu...

Armin Zerunyan, Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü görevine atandı. Zerunyan, Hilton Worldwide’ın Türkiye’de doğrudan işlettiği ve de yeni açacağı otellerinden sorumlu olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Armin Zerunyan,  Hilton Worldwide’ın Türkiye Müdürü oldu...

Armin Zerunyan, Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü olarak atandı.

 

Armin Zerunyan, İstanbul’da Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi’nde  Uluslararası Pazarlama bölümünden mezun oldu. ABD Alaska Pacific Üniversitesi’nde Otel/Restoran/Turizm İşletmesi Bölümünde ikinci lisans diplomasını alan Armin Zerunyan 1983 yılında iş hayatına Hilton İstanbul’da başladı ve 2007 yılına kadar Hilton’un farklı ülkelerdeki otellerinde farklı görevlerde bulundu.

 
Zerunyan Ağustos 2007’den bu yana İstanbul’daki Hilton Worldwide otellerinin (Hilton İstanbul, Conrad İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul) Bölge Müdürü olarak görev yapıyordu. Armin Zerunyan yeni görevinde, daha geniş bir portföyü oluşturan Hilton Worldwide’ın Türkiye’de doğrudan işlettiği Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts ve Doubletree by Hilton markalarından sorumlu olacak.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.