Antalya, ICCA Genel Kurulu'na aday...

Antalya, Uluslararası Kongre Organizatörleri Birliği'nin (ICCA) 2014 yılında yapacağı genel kurul toplantısına ev sahipliği yapmak için aday oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya, ICCA Genel Kurulu'na aday...

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) bünyesinde kurulan Antalya Kongre Bürosu Müdürü Nurhan Erdem Tanır yaptığı yazılı açıklamada, ICCA 49. Genel Kurulu'nun Hindistan'ın Haydarabad şehrinde devam ettiğini bildirdi. 54 ülkeden delegelerin katıldığı kongrede Antalya Convention Bureau (ACB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATAV Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen'in de bulunduğunu belirten Tanır, şunları kaydetti:

 

''ATAV bünyesinde kurulan Antalya Kongre Bürosu olarak yeniden yapılanma sürecimizi tamamlayıp ICCA 2014 Genel Kuruluna Antalya'nın ev sahipliği yapması için adaylık başvurumuzu geçtiğimiz ay yaptık. 8 aydır sürdürdüğümüz hazırlıklarımızın ilk sonucu Hyderabad'da açıklandı. ICCA 2014 genel Kurulu'na Antalya ev sahipliği yapmak istiyor. Antalya'nın hazırladığı tanıtım dosyası son 3 dosya arasına girmeyi başardı. Bugüne kadar ICCA kongrelerinin yapıldığı bütün kentlerde, ICCA Kongresi sonrası, kongre ve toplantı turizminin belirgin artışlar gösterdiği yadsınamaz. Bu nedenle de ICCA kongrelerinin gelecek yıllardaki tarihleri adeta ülkeler tarafından kapışılıyor.''

 

Gelecek yıl Mayıs ayında Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek Imex fuarında ICCA 2014 Kongresinin yapılacağı ülkenin belirleneceğini belirten Tanır, bu nedenle ICCA yetkililerinin kongreye aday olan üç ülkede incelemelerde bulunacağını sözlerine ekledi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.