Antalya havalimanından tur operatörlerine uyarı

Antalya havalimanında çalışanların özlük haklarına ilişkin taleplerinin karşılanmaması sebebiyle başlatılan iş yavaşlatma eylemi, uçuşlarda aksamalara yol açıyor. Antalya havalimanı geliş ve gidiş yönündeki uçuşlarda önemli gecikmelerin yanı sıra bagaj alımında da gecikmeler yaşanıyor.

03/07/2024 13:27
Antalya havalimanından tur operatörlerine uyarı

30 Haziran'da Antalya havalimanı çalışanlarının üye olduğu sendika ile Antalya Havalimanı yönetimi arasında görüşmelerden net bir sonuç alınamadı.

Yolcular gecikmelere karşı hazırlıklı olmalı!

2 Temmuz'da Antalya Havalimanı yönetimi tur operatörleri ve transfer şirketlerine resmi yazı gönderdi. Yazıda Antalya havalimanında artan yoğunluk nedeniyle, havalimanına bağımlı olmayan yolcular için gecikmeler ve rahatsızlıklar yaşanabileceği belirtildi. Yazıda " Konuklara, gecikmelere karşı hazırlıklı olmaları ve daha fazla rahatsızlık yaşamamak için terminale zamanında gelmeleri konusunda önceden bilgi verilmesini önemle tavsiye ederiz. Yolcu memnuniyetsizliği durumlarına ilişkin anlayışınız ve işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Haziran ayı boyunca Antalya Havalimanında hem Rusya'dan hem de diğer ülkelerden bagaj tesliminde yaşanan gecikmeler tur operatörlerini ve ulaşım şirketlerini transfer programlarını değiştirmeye ve yeniden düzenlemeye zorluyor. Gecikmeler bir kaç saate kadar ulaşabiliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.