Antalya Futbol Masterleri, Oymapınar'da yorgunluk attı...

Antalya Futbol Masterleri Derneği Üyeleri; kışın turnuvalar için gittiği deplasmanların yorgunluğunu, eşleri ile birlikte her hafta düzenledikleri turlar ile çıkarıyorlar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya Futbol Masterleri, Oymapınar'da yorgunluk attı...

Geçtiğimiz haftayı aileleri ile birlikte Beşkonak’ta Raftıng yaparak geçiren Futbol masterleri bu hafta sonunu da Oymapınar’da bulunan Balıkçı Hasan’a ait Paradise Restaurant’ta tekne turu yaparak ve balık tutarak geçirdiler. 

 

Tertip edilen organizasyonlarda dernek üyelerinin ve ailelerinin yıllara dayanan birlikteliğinin göstergesi olan dostluk, kaynaşma ve samimiyetleri gözden kaçmazken, yapılan her türlü organizasyona elli kişinin altında katılım olmuyor.

 

Antalya Futbol Masterleri Derneği As Başkanı Osman Ergin, "Ekim ayından itibaren haziran ayına kadar, her ay davetli olarak şehir dışında bir futbol turnuvasına katılıyoruz. Bu organizasyonlardan eşlerimiz ve çocuklarımız ile birlikte gidebildiğimiz yer oluyor, gidemediğimiz yer oluyor.Bizler de yönetim olarak ailelerimizin bu mağduriyetini yaz mevsimini ailelerimizle birlikte en azından hafta sonu beraber geçirerek telafi etme kararı aldık.

 

Bu karar gereği de; iki hafta önce Korkuteli Bozova Yaylası ile başladığımız gezi programının ikinci durağını Beşkonak, üçüncü durağını ise; Oymapınar olarak belirlemiştik. Program dahilinde bu organizasyonları tamamladık. Bundan sonraki gezi programımızı, Kemer’den başlayarak Kaş’a uzanan bir gezi programı ile devam ettirerek, eylül ayının ikinci haftasında yine eş ve çocuklarımızla birlikteYunanistan’a yapacağımız gezi ve futbol turnuvası ile tamamlamayı düşünüyoruz" dedi.   


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.