Annenize hediyeniz, bir 'Delphin' tatili olsun...

Yaz aylarının kapıyı çaldığı bu günlerde annenize sıcak ve özel bir sürpriz yapmak ister misiniz? Bunun için Delphin Otelleri farklı tatil zevklerine hitap eden 4 ayrı konseptte oteli ile kusursuz tatil sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Annenize hediyeniz, bir 'Delphin' tatili olsun...

Antalya’nın en güzel noktasında konumlanmış dört oteliyle konuklarına kusursuz hizmet sunan Delphın Otelleri, annenize sunacağınız en anlamlı hediye olacak. Delphın Otelleri; Delphın Palace, Delphın Deluxe, Delphın Botanik ve Delphın Diva olmak üzere her tatil zevkine ayak uyduracak nitelikte.

Annelerine lüks ve ihtişam içinde yorgunluğu atıp kusursuz bir tatil yaptırmak isteyenlere Delphın Palace ı sunan otel , ille de tabiat diyen anneler  için doğa ile iç içe konumlanan konseptiyle büyüleyen Delphın Botanik’i öneriyor. Dünyaca ünlü operatör TUI tarafından aldığı hizmet ödülleriyle kalitesini kanıtlayan oteller, bu yıl Holidaychek’in yaptığı ankette 3 oteliyle dünyanın en iyi 99 oteli arasına girdi.

Müşteri memenuniyeti odaklı hizmeti ile Delphınler misafirlerinin vazgeçemediği bir adres. Annelerin de anneler gününü kusursuz bir şekilde geçirebileceği bir tatil cenneti… Delphın otelleri sadece benzersiz bir doğaya kurulmuş olmasıyla sınırlı kalmıyor…  Delphın otellerinin içinde bar, gece kulübü her yaşa uygun  çeşitli animasyon alternatifleri de bulunuyor. Tatilini değişik damak tatları arasında geçirmek isteyen anneleri de unutmayan Delphınler dünya mutfaklarının en özel tatlarını misafirlerine sunuyor. Anneler gününüzü sınırsız tatil anlayışı ile Delphınlerde geçirmenin tam zamanı.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.