Annelere ‘De Luxe’ hediye...

Annenizi, "Cornelia De Luxe Resort Hotel"de unutulmaz 'De Luxe' tatil ayrıcalığıyla mutlu edebilirsiniz.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Annelere ‘De Luxe’ hediye...

Anneler Günü hediyenize henüz karar vermediyseniz ve özel bir hediye sunmak istiyorsanız, size bir önerimiz var: Cornelia De Luxe Resort Hotel’de rüya gibi bir hafta sonu tatili...

 

Yaşamın bitmeyen akışı içinde sizinle birlikte olma özlemi çeken annenize; Antalya Belek’te altın sarısı kumlar içinde yer alan enfes plajı, ultra lüks odaları ve kişiye özel hizmetiyle Cornelia De Luxe Resort Hotel’de unutulmaz bir tatil yaşatmak istiyorsanız, hemen rezervasyonunuzu yaptırın.

 

Cornelia De Luxe Resort Hotel’de, annenizi ve sizi ruh halinize göre bir tatil bekliyor. Enerji dolu bir tatil tercihinizse, otelin 2 bin 750 m2 alana yayılan şelaleli ve jakuzili 5 adet yüzme havuzunda rekor denemeleri sizleri bekliyor… Annemle birlikte vücudumu şımartmak istiyorum diyorsanız, birbirinden cazip hizmetleriyle Cornelia De Luxe Tuana Spa tam size göre.

 

Cornelia De Luxe Resort Hotel, 3 adet aydınlatmalı tenis kortu, fitness salonu, masa tenisi, play station salonu, sinema salonu, alışveriş merkezi, disko, kuru temizleme servisi, kuaför, doktor, rent a car ofisi, bilardo, bowling, internet cafe, wireless, squash, dünya şampiyonu Nick Faldo imzalı 27 delikli Cornelia Golf Club Nick Faldo Championship Golf Course ve dünya mutfaklarının “EN” leziz tatlarını sunan, 1 açık büfe ve 4 A La Carte restoran olmak üzere 5 adet restoranı ve Mini Club çocuk alanı ile misafirlerine çok özel bir tatil imkanı sunuyor.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.