Anda Barut Collection’da çocuklarla sürdürülebilir gelecek

Didim Delice Yarımadası’nda konumlanan Anda Barut Collection, çocuklara yönelik etkinlikleri ile sürdürülebilir bir geleceği yeni nesillere aktarmaya devam ediyor.

24/06/2024 21:58
Anda Barut Collection’da çocuklarla sürdürülebilir gelecek

Anda Barut Collection’ın Barry Star Çocuk Kulübü, National Geographic Türkiye iş birliği ile Tohum ve Kompost Atölyeleri etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Çocukların büyük ilgi gösterdiği bu etkinlikler, permakültür tasarımcısı Elif Çatıkkaş’ın anlatımıyla gerçekleştirildi. Çocuklar, eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarırken, organik atıkların nasıl değerlendirileceğini de keşfettiler.

Etkinlik boyunca, çocuklara sürdürülebilirliğin önemi ve doğayla uyumlu yaşama dair bilgiler aktarıldı. Minik katılımcılar, solucanların yaşamlarını ve doğa için ne kadar önemli olduklarını öğrendiler. Ayrıca, kendi tohumlarını ekip, evlerinde bu tohumları nasıl büyütecekleri hakkında bilgiler edindiler. Atölyeler sırasında çocuklar hem doğayla bağlarını güçlendirdi hem de çevre bilinci kazandılar.

Anda Barut Collection'da gerçekleşen sürdürülebilirlik temalı etkinliklerin devamı ilerleyen dönemde de tekrarlanacak. Anda Barut Collection, çocuklara doğa sevgisi ve çevre bilincini aşılama vizyonuyla çocukların sürdürülebilir bir gelecek inşa etmesine yardımcı olmaya devam edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.