Anda Barut Collection’da Brillant rüzgarı

Anda Barut Collection, Fransız müziğinin efsanevi ismi Dany Brillant'ı “Delice” sahnesinde ağırlayarak unutulmaz bir müzik ziyafetine ev sahipliği yaptı.

31/08/2024 13:11
Anda Barut Collection’da Brillant rüzgarı

Kariyerinde 14 albüm ve sayısız hit şarkıya imza atan Brillant, müziğin sınırlarını aşarak salsa ve caz esintilerini tek bir potada eriten benzersiz bir performans sergiledi. Misafirler, Brillant’ın şarkılarına yalnızca kulak vermekle kalmayıp, ritimlere ayak uydurarak sahneyi de doldurdu. Dany Brillant ile birlikte şarkı söyleyip dans eden izleyiciler, Fransız müziğinin büyüsünü tüm benliklerinde hissetti.

Gece boyunca, Delice sahnesi adeta bir Paris sokaklarına dönüştü; Brillant, izleyicilere sıcak, samimi ve enerjik bir atmosfer sundu. Fransız ruhunu en saf haliyle Anda Barut Collection’a taşıyan Brillant, izleyenlerin gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Bu özel konser, Anda Barut Collection’ın yıl boyu sürecek etkinlik serisinin bir parçası olarak, misafirlerine sanat ve müzik dolu deneyimler sunma misyonunun bir yansıması olmaya devam ediyor. Anda Barut Collection, benzersiz müzik ve sanat deneyimlerinin kapılarını aralayarak, her anı değerli kılmayı vaad ediyor.

Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection’da da devam edecek olan bu etkinliklerle, wellness, sanat ve spor dolu keyifli anlar misafirleri bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.