Anadolujet, yurtdışına Şam'la açıldı...

Anadolujet, Ankara-Şam arası karşılıklı uçuşları başlatarak yurtdışına açıldı. Anadolujet, 2010 yılında Avrupa'nın belli başlı merkezlerine de uçuracak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Anadolujet, yurtdışına Şam'la açıldı...

Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, 2010 yılında Frankfurt, Düsseldorf, Viyana, Stockholm ve Tahran uçuşlarının da başlayacağını belirtti. Yıl sonunda bu noktalara Amsterdam, Brüksel, Paris ve Londra'nın da ekleneceğini açıkladı. Anadolujet'in Ankara-Şam seferleri kapsamında ilk uçuşu dün bir grup gazeteci ile yapıldı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Alan, Anadolujet uçuşlarının Nisan-2008'de 5 uçakla başladığını belirterek, "2008'de iç hatlarda güçlü bir network oluşturmayı hedefledik.

2010 yılındaki hedefimiz ise Ankara'dan dış hatları başlatmak" diye konuştu. Alan, 2009 yılında ise Ankara'yı güçlü bir nokta yapmayı hedeflemiş olduklarını ve bu doğrultuda 3 milyon yolcunun iç hatlarda 24 noktada taşındığını kaydetti. 2008 nasıl önemli bir başlangıç olduysa, 2010 yılının kendileri için önemli bir milat olacağını ifade eden Alan, Şam'ın Lefkoşa'dan sonraki ikinci dış hat noktası olduğunu söyledi.

Alan, Avrupa uçuşlarının da başlaması ile birlikte yurtiçi ve dışında toplam 40 noktaya ulaşılacağını ifade etti. ederek, Suriyeli vatandaşların da uygun fiyatlara Ankara'ya uçabileceğini anlattı. Anadolujet Ankara'dan Şam'a haftada iki kere perşembe ve pazar günleri uçacak. (AA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.