Anadoluhisarlılar'dan, "3'üncü köprüye hayır” kampanyası...

Anadoluhisarlılar, 3. kez, Küçüksu Çayırı’nda, 3. köprü ayaklarının şantiyesini görmek istemiyor. Anadoluhisarlılar'ın başlattığı “Küçüksu Çayırı’nda, 3. köprü şantiyesine hayır” imza kampanyasına yüz binler imza atıyor. İmza kampanyası sürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Anadoluhisarlılar'dan, "3'üncü köprüye hayır” kampanyası...

İnsanlık tarihinin en değerli şehirlerinden İstanbul’u cazibe merkezi yapan İstanbul Boğazı’nın tam ortasında eşsiz güzelliklere sahip 256 yıllık Küçüksu Mesire Yerimiz;

1. ve 2. boğaz köprüleri ve İSKİ şantiyesi olarak, tahribat bedelini çok ağır ödemiştir.

 

Tarihi Küçüksu Mesire Yerinin, doğal, tarihsel, kültürel ve turistik özelliklerine uygun olarak projelendirilerek, kültürel mirasımızın korunması amacıyla 2010 Avrupa Kültür Başkenti projesine dahil edileceği geleneksel kimliğine kavuşturularak, dünya insanlığına ve genç kuşaklara aktarılması gereken bir dönemde; ne yazık ki tekrar gündeme gelen 3. Boğaz köprüsünün montaj ve şantiyesinin burada yapılacağının haberlerini almış bulunmaktayız.

 

Bu nedenle, Semt halkı ve bölgenin güzelliklerini yaşayan İstanbullular olarak, 3. kez, 3 köprü şantiyesine dönüşmesine hayır demek için ‘Küçüksu Çayırı’nda 3. köprü şantiyesine hayır’ imza kampanyasını başlattık. Anadoluhisarlıların yoğun ilgi gösterdiği imzalar, yüzbinleri geçiyor.

 

‘KÜÇÜKSU ÇAYIRI’NDA, 3. KÖPRÜ ŞANTİYESİNE HAYIR’ İÇİN 

ANADOLUHİSARLILAR, HALK PİKNİĞİ ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

TARİH: 23 Mayıs 2010 Pazar günü

SAAT  : 11.00

YER    :  Küçüksu Çayırı ve Mesire Yeri

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.