Alkoçlar’dan müthiş turizm atağı...

Türk turizminin en önemli markalarından olan Alkoçlar Turizm, son dönemde müthiş bir yatırım atağına geçti. Uzun yıllar Uludağ’da kış turizmine hizmet veren grup, önce Bodrum’da sahil turizmine adım attı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Alkoçlar’dan müthiş turizm atağı...
HASAN ARSLAN
 
La Bougetuge Alkoçlar’ın ardından, Kuşadası Adakule Otel’le bu alandaki yerini sağlamlaştırdı. Şimdi de İstanbul’da şehir otelciliğine başlayan Alkoçlar Turizm’in en yeni yatırımlarından olan Alkoçlar Keban Hotel, yeni sezonda, yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Yeni alımlara devam eden Alkoçlar Turizm’in gelişim hamlesini, Turizm Grup Başkanı Erol Turanlıoğlu, Turizm Aktüel’e anlattı. 


Alkoçlar Turizm Grup Başkanı Erol Turanlıoğlu, 'Grubumuzun toplam 2 bin 130
yatak kapasitesiyle ülke turizmine hizmet veriyoruz...'

Alkoçlar Turizm’i, ana hatlarıyla anlatır mısınız?
Turizm sektöründe 45 yılı geride bırakan ve özellikle kış turizminde marka haline gelen Alkoçlar Grubu, Uludağ, Bodrum ve Kuşadası’nda toplam 2130 yatak kapasitesiyle Türk turizmine hizmet veriyor. La Boutique Alkoçlar markası ile Bodrum' da başlayan butik otel konseptini yeni ürünler ile geliştirmeye devam ediyoruz.


Alkoçlar Uludağ

Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezi Uludağ'da 1. ve 2. Bölge otelleriyle dağın en yüksek yatak kapasitesine sahip olan Alkoçlar Turizm’in yeni yatırımlarından biri olan Kuşadası’ndaki Adakule Oteli de, aralık ayından bu yana hizmet veriyor. İstanbul Taksim’de geçtiğimiz günlerde bünyemize katılan Keban Oteli ile de şehir otelciliğine adım atmış bulunuyoruz. Ayrıca, mevcut otellerimizin renovasyon çalışmalarına da hız verdik.


Alkoçlar Zone Uudağ Hotel

Alkoçlar Turizm, son 2 yıldır büyük hamlelerde bulunarak, bünyesine yeni tesisler kazandırdı. Bu tesisler hakkında bilgi verir misiniz?
1990 yılında hizmete giren 5 yıldızlı Kuşadası Adakule Oteli, bundan sonra ‘Alkoçlar’ marka gücüyle misafirleriyle buluşacak. Kuşadası’nda özel bir koyda yer alan Alkoçlar Adakule, 1000 yatak kapasitesine sahip.  12 ay açık olacak otel, 850 kişilik toplantı, seminer ve balo salonu, SPA’sı, çocuk parkı,  futbol sahaları ve tenis kortları ile yaz kış misafirlerine ev sahipliği yapacak.
 

1990 yılında hizmete giren 5 yıldızlı Kuşadası Adakule Oteli, bundan sonra ‘Alkoçlar’ marka gücüyle misafirleriyle buluşacak.

Zincirimize çok yeni kattığımız bir başka otel de, İstanbul’un en eski otellerinden biri olma özelliğini taşıyan 4 yıldızlı Taksim Keban Otel’dir. Sıraselviler’de bulunan ve konumunun büyük avantajını taşıyan otel, iş oteli konseptiyle yeniden düzenlenecek. Oda kahvaltı konseptinin uygulanacağını otelimizde ala carte restoranı, seminer - toplantı salonları, business centerı ve SPA’sı ile iş ve turistik amaçla seyahat edenlere 5 yıldızlı otel hizmetini ve konforunu yaşatmayı hedefliyoruz.


Alkoçlar Uludağ Chalet

Alkoçlar Grubu’na yeni katılan Adakule ve Keban Oteli için Alkoçlar markası standartlarına uygun olarak renovasyon çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Bu çalışmaları sezon öncesinde tamamlayarak,  otellerimizi yepyeni yüzleriyle  misafirleriyle buluşturacağız.  
 

La Boutique Alkoçlar markası ile Bodrum' da başlayan butik otel konseptini yeni ürünler ile geliştirmeye devam ediliyor.

İstanbul Keban Oteli'nde ne gibi tadilatlar ve yeniliklere gideceksiniz? Burayı ne zaman yeniden hizmete açmayı planlıyor sunuz?
2011 yılı mayıs ayında hizmet vermeye başlayacak olan 85 odalı Alkoçlar Keban Oteli’nde lobi ve restoran bölümlerinin yanı sıra tüm odalar ve barlar renove edilecek.
 

Alkoçlar Turizm, İstanbul’un en eski otellerinden biri olan 4 yıldızlı
Taksim Keban Otelini bünyesine katarak Alkoçlar By Keban Hotel olarak hizmet verecek.

Şehir otelciliğinde yeni yatırımlar yapmayı düşünüyor musunuz? Nerelerde ne gibi bir fizibilite çalışmaları yapıyorsunuz? Grup olarak toplam kaç otel hedefiniz var?
Şu an İstanbul’da bahsettiğim gibi yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. Bunu diğer projelerimizde izleyecektir. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça sektörümüzü bilgilendireceğiz.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.