Alanya'da sezon kavramı ortadan kalkacak...

Turizm sezonuna ilişkin bir değerlendirme yapan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, "Alanya'da, 'Sezon' kavramını ortadan kaldıracağız. Bundan sonra yaz sezonu ve kış sezonu diyeceğiz" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Alanya'da sezon kavramı ortadan kalkacak...

Sipahioğlu, döviz kurundaki iniş ve çıkışın sadece turizmcinin zararına olmadığını, değil devletinde vergi kaybına yol açtığını ileri sürdü. Belediye başkanı Hasan Sipahioğlu dün gerçekleştirilen encümen toplantısının ardından basın mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını yanıtladı. Turizm sezonuna Kasım ayını da eklemeyi planladıklarını söyleyen Sipahioğlu, artık sezon bitti kavramının kullanılmayacağını ifade etti.

 

Hasan Sipahioğlu, "Havaalanının istenilen şekilde açılması ve üniversitenin hayata geçirilmesiyle Alanya önemli bir atılım yaşayacak. Alanya’nın en büyük hedefi şehrin tüm bölgelerinde yaşam kalitesini yükseltmek." dedi. Karayolları arazisinin tahsisi için girişimde bulunduklarını belirten Sipahioğlu, burayı bir kültür müzesi olarak değerlendirmeyi planladıklarını söyledi. Sipahioğlu, önümüzdeki yılların en önemli yatırımının su olduğuna dikkat çekerek, Dim Barajı’ndan akan suyun arıtılırak kullanılmasının büyük bir yatırım olacağını da sözlerine ekledi. (Haber - Hakan Yalçın)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.