Akdeniz mutfağının zenginlikleri Cornelia Diamond’da

Doğaya ve çevreye saygı ilkesiyle müşterilerine eşsiz güzellikler sunan Cornelia Diamond Golf Resort &Spa, Akdeniz mutfağının benzersiz lezzetlerinin yer aldığı “Sapore Restoran”da misafirlerine şölen havası yaşatıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Akdeniz mutfağının zenginlikleri Cornelia Diamond’da
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Akdeniz mutfağının zenginliklerini de tüm ihtişamıyla Sapore Restoran’da misafirlerine sunuyor.

Akdeniz esintileriyle hazırlanan sofraların vazgeçilmezleri olan carpaccio, mozarella kapris, somon teriyaki, domates ve üzümle servis edilen peynir çeşitleri gibi zengin içerikli başlangıç mönüsüne sahip Sapore Restoran’da, misafirlerinin damak zevkine uygun olarak özenle hazırlanan çorba ve salata çeşitleri ana yemek öncesi iştah kabartıyor.

Keyifli bir Akdeniz akşamını hafif ara sıcaklarla geçiştirmek isteyen misafirler için özel  olarak hazırlanan lazanya ve kalamar tavanın yanı sıra mozarella ve parmesan peyniriyle servis edilen közlenmiş patlıcan ile marine edilmiş mevsim sebzelerinin tadına doyamayacaksınız.

Akdeniz bonfileden, tavuk ızgaraya, şinitzelden fıstıklı somon ızgaraya kadar farklı et ve ızgara çeşitlerine sahip olan Sapore Restoran’ın ana yemek mönüsünde dilerseniz İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri olan spagetti ve pizza çeşitlerinin de tadına bakabilirsiniz. Yemek sonrası, fıstık ve bademe bulanmış dondurma olan Tartufo ya da çıtır krokanlı dondurmayla içinizi serinletebilir, dilerseniz kedi dili bisküvi ve maskarponenin yarattığı o muhteşem lezzet kümesi tiramisuyla damak tadınıza zirve yaptırabilirsiniz.

Türk turizminin cenneti Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, sizi keyif ve lezzetin doruklarına davet ediyor… Cornelia Diamond Golf Resort & Spa’da keyifli bir tatil geçirirken Sapore Restoran’da yaşayacağınız dakikalarda Akdeniz’in sıcak atmosferiyle sarmalanacaksınız.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.