Adam&Eve Hotel'e, 'Gastronomi Ödülü'...

Yurtdışından 6 bin şefin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Altın Kep 2011 Yarışması, Adam&Eve şeflerinin büyük başarısına sahne oldu. 13 ülkeden yarışmacıların mücadele ettiği etkinlikte Adam&Eve ekibi 1 Altın Kupa, 1 Altın Kep, 6 Madalya aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Adam&Eve Hotel'e, 'Gastronomi Ödülü'...
“Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” Adam&Eve, şimdi de gastronomi alanında büyük başarılara imza atıyor. 19 ve 22 Ocak 2011 tarihlerinde Antalya Expo Center’da düzenlenen ANFAŞ Hotel Equipment 22’nci Uluslararası Konaklama, Ağırlama, İkram Sektörü Ekipmanları ve Dekorasyonu İhtisas Fuarı gastronomi alanında önemli bir etlinliğe ev sahipliği yaptı. 13 ülkeden 6 binin üzerinde aşçının katılımı ile “Chaine des Rotisseur'' derneğinin usta gurmelerinin jüri üyeliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Altın Kep 2011 Yarışması bu kez 2’nci kez gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından 2 bin 100 şef ve şef adayı katıldığı yarışmada Adam&Eve şefleri başarılarıyla göz kamaştırdı.

Yılın Altın Chef’i ve Mini Soğuk Büfe kategorilerinde Adam&Eve Hotels’i Ekip Lideri olarak Milli Aşçı ve Sous Chef’i İhsan GÜNEY; Demi Chef’leri Gökhan GÜNGÖR, Rahmi UYSAL, Ferhat ERTUNÇ, Gökhan KABASAKAL, Halil KORKMAZ; Pastry Chef’i  Musa Kazım KOCAMAN büyük bir başarı ile temsil ettiler.

Adam&Eve ekibi 1 Altın Kupa, 1 Altın Kep, 6 Madalya aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.