Accor, 2010 yılı içinde 5'inci otelini hizmete açıyor...

Türkiye’nin en hızlı büyüyen otel zinciri Accor Grubu ve Akfen Gyo işbirliği ile Anadolu’da yatırımlarına hızla devam ediyor. Grup, bu yıl Gaziantep ve Kayseri'de açtığı dört otelden sonra beşinci otelini Kasım 2010’da, İbis Bursa adıyla hizmete sokacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Accor, 2010 yılı içinde 5'inci otelini hizmete açıyor...

Avrupa'nın en büyük hotel zinciri olan  Accor Hotels Grubu , Kasım 2010 itibari ile Istanbul, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Kayseri ve  Bursa’da toplam dokuz otel ile hizmet vermeye devam edecek. Uluslarası Accor konukseverliğini ve  otelcilik anlayışını Türkiye de  hızla yaygınlaştıran Accor Grubu,  planladığı otel hedefine hızla ilerliyor. Accor Hotel’s grubu Turkiye son üç yıldır Türkiye’nin en hızlı büyüyen otel zinciri unvanını devam ettiriyor.

Buttim iş merkezi ve fuar alanı kompleksi içinde bulunan İbis Bursa iki yüz misafir odası,  toplantı salonu  ve  ideal lokasyonu  ile Bursa  turizmine yeni bir soluk getirecek.  İbis Bursa iş dünyasının şehirdeki yeni konaklama merkezi ve Bursa’nın yeni parlayan yıldızı olacak.   

Bir yıldızlıdan beş yıldızlıya 10 ayrı otel markası altında 4200'den fazla oteli, 170.000 çalışanı ile dünyanın 100 ülkesinde faaliyet gösteren, Avrupa'nın lider, dünyanın 3'üncü büyük otelcilik devi Accor Hospitality'nin, Türkiye'deki gelişim süreci, 9'uncu oteli  İbis Bursa ile devam ediyor. Novotel Istanbul, Ibis Istanbul , Novotel Trabzon , Ibis Eskişehir ,  Novotel Kayseri,  Ibis Kayseri,  Novotel Gaziantep ve   Ibis Gaziantep, grubun Turkiye’de bulunan diğer otelleri. 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.