A. Ü. Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi açılıyor...

Anadolu Üniversitesi’ne (A.Ü) bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek olan Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi 3 Kasım 2010, Çarşamba günü, saat 16:30’da düzenlenecek bir törenle faaliyetlerine başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
A. Ü. Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi açılıyor...

Birim, faaliyetlerini Anadolu Üniversitesi’ne ait Eskişehir’in Odunpazarı semtinde bulunan tarihi binada sürdürecek. Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi aylık olarak çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek. Birimin Kasım 2010 tarihindeki etkinlikleri arasında yabancı öğrenciler için günlük Türkçe eğitimleri, yine yabancı öğrenciler için Odunpazarı gezisi, tatil için otel seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar ve tarihi, kültürü ve turizm değerleriyle Uganda konulu konferanslar da yer alıyor.

 

Birim müdürü Doç. Dr. Nazmi Kozak, Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi’nin Eskişehir turizminin gelişmesine, turizm işletmelerinde çalışanların eğitilmesine ve turizm öğrenimi gören üniversite öğrencilerinin topluma hizmet uygulamalarını daha verimli olarak yerine getirmelerine dönük faaliyetler içerisinde olacaklarını belirtti.

 

Doç. Dr. Kozak, Eskişehir’de faaliyet gösteren konaklama ve yiyecek-içecek işletmelerinde çalışanların çeşitli konularda eğitilmelerine yönelik faaliyetlerde de bulunmayı planladıklarını, bu amaçla ilgili işletme yöneticilerinin konuyla her türlü önerilerine açık olduklarını söyledi.

Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi’nin, Anadolu Üniversitesi’nin Eskişehir turizmine dönük faaliyetlerinin artırılmasına katkıda bulunmayı planladığı, yapılan açıklamalar arasında yer almaktadır. (tuyed)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.