84 odalı lüks otel 345 milyon liradan satışa çıkarıldı

Alanya’nın gözde bölgelerinden biri olan Kestel Mahallesi’nde, denize yakın konumda bulunan 84 odalı lüks otel, icradan satışa sunuluyor. 13 bin metrekarelik geniş bir araziye kurulu olan tesisin ilk ihalesi, 20 Ağustos 2025 tarihinde yapılacak.

23/04/2025 12:38
84 odalı lüks otel 345 milyon liradan satışa çıkarıldı

Alanya İcra Dairesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Kestel Mahallesi’nde 704 ada 1 parselde yer alan Otel için belirlenen muhammen bedel 345 milyon 710 bin TL olarak duyuruldu. Geniş sosyal olanaklara sahip olan tesis; yüzme havuzu, su kaydırakları, havuz barı ve tenis kortu gibi birçok özelliğiyle dikkat çekiyor.

İhale tarihi belli oldu

Turizm yatırımı yapmak isteyenler için cazip bir fırsat sunan otelin ilk ihalesi, 20 Ağustos 2025 Çarşamba günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek. Eğer bu ihalede bir alıcı çıkmazsa, ikinci satış günü 24 Eylül 2025 tarihinde aynı saatte yapılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.