“Genç Raketler”, ikinci kez Antalya'da buluşuyor...

Shamil Tarpischev International Children Tennis Academy ve Antalya Tenis İhtisas Kulübü ATİK’in lisanslı Rus ve Türk sporcuları 12-16 Mayıs tarihlerinde ODEON Tours sponsorluğunda “Genç Raketler” organizasyonuyla ikinci kez bir araya gelecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
“Genç Raketler”, ikinci kez Antalya'da buluşuyor...

Odeon Tours sponsorluğunda 12-16 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda, Shamil Tarpischev International Children Tennis Academy’den aralarında Rus Milli Takım Kondisyoneri Marina Mosykova'nın da bulunduğu 4 antrenör ve ulusal sıralamada dereceleri yüksek 10-12 yaş grubundan 12 genç sporcu, Antalya Tenis İhtisas Kulübü ATİK tenis kortlarında yeniden ortak antrenman ve mini turnuva yapma imkanı bulacak. Bu proje ile Antalya Tenis İhtisas Kulübü ATİK'in lisanslı ve yıldız sporcuları Rus antrenörlerden eğitim alma ve diğer Rus sporcularla antrenman ve kondüsyon çalışmalarına katılma şansı kazanacak.

 

Uluslararası bir organizasyon olan ‘ODEON Tours Genç Raketler’in Ekim 2009’da gerçekleştirilen ilk buluşmasına, Rus Milli Takımı’nı çalıştıran kondüsyoner ve antrenörler, Rus ve Türk gençler arasından yaşları 9-12 arasındaki 12 yıldız sporcu, ODEON Tours ve Shamil Tarpischev International Children Tennis Academy’den yöneticiler katıldı. Misyonu spora ve sporcuya destek vermek olan organizasyona, Rus Konsolosluğu’nun desteğinin yanı sıra, Başkonsolos Mircalol Husanov şahsen katıldı.

 

Tenis akademisine ismini veren Shamil Tarpishev, Rus Milli Tenis Takımı kaptanlığı ve koçluğunun yanı sıra, Rusya Tenis Federasyonu Başkan’lığı ve SOCHI 2014 Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyeliği görevlerini de yürütüyor. Her biri önemli başarılara imza atmış ve ülke çapında dereceye girmiş genç sporcular ile beraberindeki heyet OTI Holding markası ODEON Tours tarafından dört gün boyunca OTIUM Hotel Art’da ağırlanacak.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.