65.000 Euro ödüllü Golf turnuvası Pro-Am Antalya'da başladı...

Turizm merkezi Belek’te bu yıl 5’incisi düzenlenen Kempinski Pro-Am Golf Turnuvası Antalya Golf Clup’ta başladı. Toplam para ödülü 65 bin Avro’luk turnuvaya 272 golfçu katılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
65.000 Euro ödüllü Golf turnuvası Pro-Am Antalya'da başladı...

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Kempinski Pro-Am Golf turnuvası 68’i profesyonel, 204’ü amatör olmak üzere toplam 272 golfçü katılıyor. Golf Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Budak, Pro-Am Golf Turnuvası’nın Türkiye’de düzenlenen en önemli turnuvalardan biri olduğunu belirtti. Antalya Belek’teki Kempinski Otel ile Antalya Golf Clup sponsorluğunda düzenlenen ve bu yıl beşincisi yapılan Kempinski Pro-Am Golf Turnuvası Antalya Golf Clup’te başladı.

4 gün sürecek turnuvanın toplam para ödülü 65 bin Euro olarak belirlendi. Antalya Golf Clup Genel Müdürü ve Golf Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Budak, turnuvanın Türkiye’de düzenlenen en önemli turnuvalardan biri olduğunu söyledi. Turnuvada toplam para ödülünün 65 bin Euro olduğunu belirten Budak, şöyle devam etti:

Turnuvaya Türkiye'den 12 profesyonel golfçünün katıldığını kaydeden Budak, turnuvaya Türkiye'den eski bakanlardan Fikret Ünlü, Ali Akkanat, Kaya Çilingiroğlu, Fikret Öztürk, Hakan Yamaç, Sinan Çağlayan, Ulaş Karakaş, Erkan Demirci, Bekir Kara'nın yanı sıra, Neil Hargrave, Renata Petrasova, Lee Spencer, David Geall, Nikolay Afanasyev, Stefan Kuehne, John Dent, Miro Raic, Ron Solomon gibi ünlü golfçülerin katılacağını söyledi. Uğur Budak, ''Turnuvada Avrupa'nın da en önemli profesyonel 68 golfçusu yarışacak'' dedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.