6'ncı Dorukkaya Mart Şenlikleri başlıyor...

Bolu Kartalkaya’da çam ormanları arasında bir kış rüyası DorukKaya Ski & Mountain Resort her sene geleneksel olarak düzenlediği "Dorukkaya Mart Şenliklerinde" yine kar, kayak, snowboard ve eğlence tutkunlarını bir araya getiriyor. Snowboard ve kayağı festival havasında yaşamak için, 'Dorukkaya Mart Şenlikleri', kayakseverleri bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
6'ncı Dorukkaya Mart Şenlikleri başlıyor...

BURTON GAMES 05 – 06 – 07 Mart..

“Dorukkaya Mart Şenliklerinde” sınırsız eğlence ve adrenalin kar tutkunlarını bekliyor

Bu yıl altıncısı gerçekleşecek Burton Games günlerinde Dünya’ca ünlü snowboard’cular Rami Vuorinen ve Tuomo Ojala kar üzerinde gece ve gündüz muhteşem freestyle snowboard gösterileri sergileyecekler. Türkiye’nin ilk snowparkı Dorukkaya pistlerinde yer alan rampalarda gerçekleştirilecek olan gösteriler sonrasında katılımcılar arasında da yarışmalar düzenlenecek. Yarışmayı kazanan sporculara sürpriz hediyelerin verileceği yarışmalar sonrasında da eğlencenin dorukta olacağı partiler gerçekleştirilecek.

 

ROSSI FEST 12 – 13 – 14 Mart...

 

Geleneksel hale gelen Rossignoll günlerinde snowboard freestyle gösterileri, gün boyu açık havada DJ parti, gece havai fişek gösterisi ve kayak yarışları kar tutkunlarını bekliyor. Uluslararası flow takımı sporcuları Stephan Spis, Plilipp Handle, Alexander Acs’ın muhteşem gösteriler snowboard sevenlere sunulacak.

 

Türkiye’nin ilk ve tek snowpark’ı Dorukkaya’da...

 

Türkiye'nin en iyi kayak pistlerinin olduğu DorukKaya Ski & Mountain Resort, Avusturyalı mühendisler tarafından projelendirilen farklı zorluk derecelerine göre konumlandırılmış 3’ü büyük 3’ü küçük olmak üzere 6 ana rampa, 3 handrail, şişme çalışma havuzu ( big air bag ) ve değişik özelliklere sahip 6 box’tan oluşan Türkiye’nin ilk ve tek Snowpark’ı ile farklı seviyelerde tüm snowboard severlere unutulmaz saatler vadediyor. Üstelik snowpark’a ait 800 metre uzunluğundaki özel lift de snowboard severlerin hizmetinde.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.