4 Mevsim Fotoğraf Yarışması'nı kazanlar belli oldu...

Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği ve Göksu Marine Restaurant & Cafe işbirliği ile ‘Anadoluhisarı ve Göksu’da 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması’ devam ediyor. İlkbahar dönemi fotoğraf yarışması, Ağustos ayının son haftası sonuçlandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
4 Mevsim Fotoğraf Yarışması'nı kazanlar belli oldu...
Yapılan değerlendirmenin ardından, İlkbahar döneminde, Fehmi İçyer’in çektiği fotoğraf 1’nci olurken, Sebahattin Özveren 2’nci, Gültekin Alkurt 3’ncü oldu.  
Jüride yer alan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı ve Halı-Kilim-  E. Kumaş desenleri ASD Başkanı Prof. Dr. Aydın Uğurlu, Fotoğraf ve Filmcilik Ltd Şirketinden Ozan Önder, CNN Türk muhabirlerinden Hakan Tunç, Sultanahmet News’den Ercüment Çalışlar, Sultanahmet News’ten Edip Pınarlı ‘Göksu’da İlkbahar Dönemi’ fotoğraflarını değerlendirirken; ışık, derinlik ve sanatın kullanılması ile Anadoluhisarı ve Göksu’yu anlatan  belgesel fotoğraflara öncelik verdi.

Yaz dönemi fotoğrafları, Eylül 2010 sonuna kadar teslim edilmelidir

Anadoluhisarı ve Göksu Deresi çevresini kapsayan yarışma; ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimleri olmak üzere, dört ayrı dönemde gerçekleşmektedir. Yaz dönemi yarışmasına katılacak olan fotoğraf severlerin, çektikleri fotoğrafları, Eylül 2010 sonuna kadar, Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği veya Göksu Marine Restaurant &Cafe’ye teslim etmeleri gerekmektedir.

Tüm fotoğraflar, Mayıs 2011’de sergilenecek

Seçici kurulun dört mevsimi değerlendirmesinin ardından, dört mevsim arasında birinci olana 1000 TL, ikinci olana 750 TL, üçüncü olana 500 TL para ödülünün yanı sıra, her mevsimin 2’nci ve 3’ncülerine çeşitli hediyeler verilecektir. Aynı zamanda, 4 mevsimde ilk 3’e giren fotoğraflar Mayıs 2011 tarihinde Göksu Marine Restaurant&Cafe’de sergilenecektir.
‘Göksu’da 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması’nın amacı: Göksu ve Anadoluhisarı’nın dört mevsim değişen güzelliklerini fotoğraf severler başta olmak üzere, herkesin bir kez daha yaşayarak görmesini sağlamaktır.


 Mevsimlere göre fotoğrafların teslim süreci
**İlkbahar dönemi için yarışmaya katılanlar, 15 Mart 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını Haziran 2010 sonuna kadar teslim etti.   
**Yaz dönemi için yarışmaya katılacaklar, 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını Eylül 2010 sonuna kadar teslim etmelidir.
**Sonbahar dönemi için yarışmaya katılacaklar, 1 Eylül 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını Aralık 2010 sonuna kadar teslim etmelidir.  
**Kış dönemi için yarışmaya katılacaklar, 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını Mart 2011 sonuna kadar teslim etmelidir.  

Yarışma hakkında detaylı bilgi ile yarışma formuna; Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Dernek Merkezi, Göksu Marine Restaurant &Cafe, Anadoluhisarı Muhtarlığı ve Hisar Taksi Durağı ile www.anadoluhisarlilar.com/katilim_formu.pdf internet sitesinden ulaşılabilir.



İlkbahar dönemi kazanları

1.’nci Fehmi İçyer
2.’nci Sebahattin Özveren
3.’ncü Gültekin Alkurt


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.