3DLocationEarth.com’dan Dünya Turizm Günü kampanyası...

Dünyanın 3 boyutlu tek sektör rehberi 3DLocationEarth.com, Dünya Turizm Günü dolayısıyla turizm sektör firmalarına yönelik çok özel bir indirim kampanyası düzenliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
3DLocationEarth.com’dan Dünya Turizm Günü kampanyası...

Dünya Turizm Günü’ne özel kampanya!

 

* Google Earth tabanlı programı ile binlerce binayı dünya haritası üzerindeki gerçek yerinde 3D (3 boyutlu) gösteren 3DLocationEarth.com, Dünya Turizm Günü dolayısıyla özel bir indirim kampanyası düzenliyor. 27 Eylül Dünya Turizm Günü’nde başlayıp, bir ay boyunca devam edecek kampanya dahilinde, turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar, 3DLocationEarth.com hizmetlerinden % 40 indirimle yararlanabilecek. 

 

* Bu güne kadar Sirkeci Oteller Bölgesi ile Güney sahillerindeki önemli pek çok turizm tesisini 3 boyutlu olarak modelleyip Google Earth üzerinden tüm dünyaya açan 3DLocationEarth.com, Dünya Turizm Günü dolayısıyla, özel bir kampanya düzenliyor.  27 Eylül – 27 Ekim 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile başta turizm acenteleri, oteller, golf destinasyonları, cafe ve restaruantlar olmak üzere turizm sektöründe hizmet veren tüm firmalar, 3DLocationEarth.com hizmetlerinden %40 indirimli olarak yararlanabilecek.

 

3DLocationEarth.com uygulaması ile Türk Turizmi Google Earth üzerinden 3 boyutlu dünyaya açılıyor!

 

* 3DLocationEarth.com uygulamasını kullanan turistik oteller, bulundukları lokasyondan, hava ve karayolu ile ulaşım imkanlarına, sosyal tesislerinden odalarının özelliklerine kadar kendileriyle ilgili tüm detayları Google Earth üzerinde 3 boyutlu olarak sergileyebilecek. Benzer şekilde özellikle güneydeki golf merkezleri, tüm sahalarını 3 boyutlu olarak modelletip, Google Earth üzerinden dünya genelindeki bütün golf severlerin ziyaretine açabilecek. Ayrıca dileyen turizm acenteleri, portföylerindeki tesisleri, yine dünya haritası üzerindeki gerçek yerlerinde 3 boyutlu görsel bir tur eşliğinde tanıtabilecek.

 

* Topkapı ve Dolmabahçe Sarayı, Efes Harabeleri, Kız Kulesi, Ayasofya ve Sultanahmet Camii gibi Türkiye’deki önemli belli başlı tarihi ve kültürel mirasları da 3 boyutlu olarak Google Earth’e koyan 3DLocationEarth.com, Dünya Turizm Günü dolayısıyla düzenlediği indirim kampanyası ile Türk turizmine destek olmaya devam ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.