"3. Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası" başladı...

Antalya Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 3.Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası basketbol severlerin de büyük katılımı ile başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
"3. Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası" başladı...

Organizasyon boyunca Skytürk’ten canlı yayınlanacak turnuvada Türkiye’den Galatasaray Cafe Crown ve Medical Park Trabzonspor, Rusya’dan Dinamo Moscow, Avrupa’dan Gloria Giants Düsseldorf takımları karşılaşacak.

 

Daha önce Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı, TED Kolejliler Takımı, Ülkerspor ve Opel Skyliners takımlarının koçluklarını yaparak büyük başarılara imza atan ve Gloria Düsseldorf Giant’ın koçluğunu yapmakta olan Murat Didin, 3. Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası’nın organizasyon koordinasyonu ve danışmanlığını yürütüyor. Didin, takım seçimlerini yaparken oldukça zorlandıklarını belirterek, başarılı ve heyecanlı bir turnuva olacağını kaydetti.

 

Unutulmaz bir heyecanla izlenen Dünya Kupası’nın ardından basketbol severlere heyecanlı bir turnuva daha sunacak olan 3.Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası’nda önemli takımlar ve oyuncular yer alıyor. 

 

Rixos Hotels, kupada yarışacak takımların konaklama sponsorluğunun yanı sıra antrenman yapmaları için saha ihtiyaçlarını da karşılıyor.

 

 

3. Rixos Cup Uluslararası Basketbol Kupası’nın Maç Programı

15-17.09.2010

15.Eylül:

17:30 Medical Park Trabzonspor – Gloria Giants Düsseldorf

19:30 Dynamo Moscow – Galatasaray Cafe Crown

16.Eylül

17:30 Medical Park Trabzonspor – Dynamo Moscow

19:30 Gloria Giants Düsseldorf – Galatasaray Cafe Crown

17.Eylül

17:30– Gloria Giants Düsseldorf- Dynamo Moscow

19:30– Galatasaray Cafe Crown - Medical Park Trabzonspor


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.