2025 yazı için 33,3 milyon koltuk satışa sundu... Dalaman ve Antalya’ya yeni uçuşlar

Avrupa’nın önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketi easyJet, 2025 yazında 185 bin uçuşta 33 milyondan fazla koltuğu satışa sunduğunu açıkladı. Şirket, yeni üs Londra Southend’den Dalaman ve Antalya’ya uçuşlar düzenleyecek.

04/09/2024 02:14
2025 yazı için 33,3 milyon koltuk satışa sundu... Dalaman ve Antalya’ya yeni uçuşlar

Avrupa’nın önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketi easyJet, Big Seat Release’i başlattığını duyurdu. haber.aero'nun aktardığına göre açıklamada, 16 Haziran ile 30 Eylül 2025 tarihleri arasında 185 bin uçuşta 33,3 milyon koltuğun satışa sunulduğu bildirildi. Seçenekler arasında 21 İngiltere havalimanından Avrupa ve Kuzey Afrika genelinde 120’den fazla varış noktasına uçuşlar da yer alıyor.

Yeni üs, Londra Southend’den Dalaman ve Antalya’ya uçuşlar

Programda ayrıca, önümüzdeki baharda havayolunun en yeni İngiltere üssünün açılmasıyla başlayacak olan Londra Southend’den yeni rotalarda, ek koltuklar da yer alıyor. Yeni hizmetler arasında İspanya’daki Reus ve Almeria, popüler Akdeniz adası Malta, Kanarya Adaları’ndaki Gran Canaria ve Tenerife, Türkiye’deki Dalaman ve Antalya, Tunus’taki Enfidha, Fas’taki Marakeş ve İtalya’daki Pisa bulunuyor. Tatil paketleri de satışta Havayolu ayrıca easyJet Holidays aracılığıyla rezervasyon yaptırabileceği 2025 yazı için binlerce tatil paketini daha başlattı.

Uçuşlar, otel, 23 kg bagaj ve tüm plaj kaçamaklarında transferler dahil olmak üzere tüm paketlerde seçim yapılabilecek 7 binden fazla otel bulunuyor. Popüler destinasyonlar Palma de Mallorca, Rodos, Türkiye ve Tunus gibi yerlerden easyJet Holidays, mükemmel tatillerini bulmak için önceden plan yapmak isteyen aileler için binlerce ücretsiz çocuk alanı da sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.