100 zenginin '7 günde 7 şehir' tatilinde İstanbul da var...

Dünyanın en pahalı tatili olduğu belirtilen ve ‘7 Günde 7 Şehir’ sloganıyla tanıtılan lüks tatil paketinin içinde İstanbul da yer aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
100 zenginin '7 günde 7 şehir' tatilinde İstanbul da var...

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, hazırlanan ve bir haftalığı 125 bin sterlin (285 bin TL, 190 bin dolar) olan bu ultra lüks tatil paketine dünyanın en zengin dünya gezginleri davet edildi. Dünyanın pek çok yerinden özel jetleri ile tura dahil olacak olan 100 kişilik çok özel tur da İstanbul’un dışında Tokyo, Los Angeles, Şangay, Abu Dabi, Londra ve New York gezilecek.

 
Şu ana kadar bu tura katılmak için 50 başvuru yapıldığı belirtilen bu lüks gezi ile ilgilenenler arasında bazı ülkelerin kraliyet ailelerine mensup şöhret sahibi zenginlerin de olduğu belirtiliyor. 12 Temmuz 2011’de başlayacak olan tura ilişkin bazı detaylar ise şöyle: “Misafirlerin hepsi limuzinlerle karşılancak. Tüm yemekler ve içecekler son derece lüks olacak. Tüm tur boyunca havada 32 saat ve 20 dakika geçirilecek. Ultra lüks bir gece klubü olan Barradoro tarafından organize ediliyor.”

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.