100'üncü yıla, 50 otelle gireceğiz...

Disiplinli, dürüst ve çok çalışarak bugünlere geldiklerini belirten Anemon Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, "Türkiye'de doğduk, Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla yurdun her köşesine otel yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
100'üncü yıla, 50 otelle gireceğiz...

Yılda 700 bin kişiye Türk misafirperverliğinin yanı sıra uluslararası otelcilik standartlarında üst düzeyde hizmet verdiklerini belirten Yavaş ile şirketin tarihi eserlerle donatılmış, çamlar arasındaki Anemon villalarındaki ofisinde konuştuk. Yapının koruma ve sergileme izni olup müze sertifikası da bulunuyor.

 

“Otellerimizi 5 yılda bir değişime ayak uyduracak şekilde tanzim ediyoruz. Uluslararası standartları anında uygulayan nadir otel zincirlerinden biriyiz. Otelcilik konusunda Anemon markadır. Marka değerini Anemon'da çalışan herkesin payıyla kazanıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için birinci ilke. Müşteri rahatı için her oda titizlikle dizayn ediliyor.”

 

Adını Anemon lalesinden aldı...

 
Adını Manisa'nın ünlü Anemon lalesinden alan ve merkezi Manisa olan Anemon Hotels zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, "Anemon Otelleri olarak markamızı Anadolu'ya taşımayı sürdürüyoruz. Anemon Otelleri Anadolu'da 15'e ulaştı. Türkiye'nin en yaygın otel zinciri olma yolunda önemli adımlar atmayı sürdürüyoruz. Halen Çanakkale, Ordu ve Konya'da otellerimizin inşaatı sürüyor. Bu üç otelimiz açıldığında 18 otelde 2200 odamızla yatak kapasitemiz 4500'e çıkacak. 2012 yazında otel sayımız 20 olacak. Hedef 2023'te 50 otel ve 10 bin yatak kapasitesine ulaşmak" diyor.

 

Nerelerde var...

 
Anemon İzmir, Anemon Ege, Anemon Fuar, Anemon Çiğli, Anemon Manisa, Anemon Marmaris, Anemon Aydın, Anemon Galata, Anemon Eskişehir, Anemon Denizli, Anemon Afyon, Anemon Malatya, Anemon Hatay, Anemon Kula ve Anemon Çavdarhisar halen hizmet veriyor. Çanakkale Anemon, Ordu Anemon, Konya Anemon, Kula Sandal ve Adana Anemon ile otel sayısı 20'ye ulaşacak. (Yeniasır)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.