100 Anne ve 200 çocuk, Antalya'yı keşfedecek...

Anneler gününde 100 Anne ve 200 çocuk Antalya’nın doğal ve kültürel zenginliklerini tanıyacak. Organizasyona, Seyahat Acenteleri Yöneticileri Derneği (SAYD) imza atıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
100 Anne ve 200 çocuk, Antalya'yı keşfedecek...

 Yerel halkın turizmle bütünleşmesi ilkesi hedefi ile geçen Cumhuriyet Bayramı'nda Antalya ili sınırları içindeki yatılı okullardan 3000 öğrenciyi Antalya ile buluşturarak, bölgenin tarih ve kültürünü çocuklara anlatarak başarılı bir organizasyona imza atan Seyahat Acenteleri Yöneticileri Derneği (SAYD), anneler gününde benzer bir etkinliği hayata geçiriyor.

 

09 Mayıs Pazar günü yapılacak olan etkinlikle annelere farklı bir kutlama imkânı sunan SAYD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yavuz, yerel halkın bölgede gerçekleşen turizm faaliyetini daha iyi tanıyarak benimsemesi ve sahip çıkması için annelerin bölgede turistlerin en çok gezdiği doğal ve tarihi zenginliklerle buluşturulacağını ve kendilerine çocukları adına anneler günü hediyelerinin tur esnasında takdim edileceğini söyledi.

 

Pazar sabahı 09.15’te Sayd Ofisi önünde buluşan anneler ve çocukları ilk olarak Belekteki Troy Aqua merkezindeki Yunus Gösterisini izleyecekler. Ardından Manavgat’a giden kafile nehir üzerinde tekne turuna katılacak. Tekne turu boyunca müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynanarak, annelere hediyeler dağıtılacağını belirten Yavuz, Manavgat sahilinde yapılacak yemek partisinden sonra bölgenin ekolojik öneminin dile getirileceğini söyledi. Son olarak Türkiye’nin en çok ziyaret edilen şelalesi olan Manavgat Şelalesinin gezileceğini belirtti.

 

 

10 Otobüslük bir kafileden oluşacak olan turun rehberliklerini SAYD Yönetim Kurulu üyelerinin yapacağını dile getiren Yavuz, en az 15 yıllık rehberlik tecrübesine sahip yönetim kurulu üyelerinin bölgenin turizm bakımından gelişmesini ve ‘turistlerin gözüyle Antalya’yı’ anlatarak annelerin bölge turizmi konularında kapsamlı olarak bilgilendirileceğini söyledi. Yavuz,  faal olarak turist rehberliğini yıllar önce bırakmasına rağmen, kendisinin de annelere rehberlik yapacağını ve bundan büyük gurur duyduğunu dile getirerek şimdiden heyecan yaşadığını dile getirdi.

 

Katılımın ücretsiz olduğunu, fakat organizasyon kapasitesinin 100 Anne ve 200 çocukla sınırlı olduğunu belirten Recep Yavuz, katılımcılar başvuru sırasına göre belirleneceğinden ilk kayıt yaptıran 100 annenin etkinlikten yararlanabileceğini dile getirirken, katılmak isteyen annelerin şahsen Çağlayan Mahallesi Fener Caddesi No 54 Adresindeki SAYD ofisine yada 324 77 66 nolu telefondan Gamze İncioğluna kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

 

Tur esnasında annelere çeşitli hediyelerin de dağıtılacağını belirten Recep Yavuz, ilk defa gerçekleşecek bu organizasyona hayata geçmesi için destek veren Seyahat Acentelerine, Antalya Büyükşehir Belediyesine, Troy Aqua Yunus Gösteri Merkezine, Serter Yatçılığa ve Migros alışveriş merkezine teşekkürlerini dile getirdi.  

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.