Yeni bir hayat projesi TASİGO Eskişehir’de

Sağlıklı ve uzun bir ömür sürmek isteyenler 26-29 Ekim tarihleri arasında TASİGO Eskişehir’de buluşuyor.

31/12/2019 23:40
Yeni bir hayat projesi TASİGO Eskişehir’de

Kaliteli Yaşam Uzmanı  Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı yönetiminde düzenlenecek olan “Yeni Bir Hayat” programında ruhu ve bedeni gençleştirecek uygulamalar, form tutma, zinde kalma, arınma, doğru beslenme, stres yönetme gibi yaşam kalitesini artıran yöntemler paylaşılacak.

Kaliteli Yaşam Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı yönetiminde düzenlenen “Yeni Bir Hayat” programı TASİGO Eskişehir Otel’de başlıyor. Dünyanın her yerinde hızla gelişen welness turizminin ülkemizde de gün geçtikçe yaygınlaştığını belirten Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı, “Wellness kavramı, hastalıkları önleyen, sağlığı geliştiren, yaşam kalitesini artıran ve kişinin iyi olma durumunun optimum seviyeye çıkarılması olarak tanımlanıyor. TASİGO Eskişehir’de başlattığımız ‘Yeni Bir Hayat’  programı da wellness kavramıyla özdeşleşiyor. Programın ülkemizde bu konuda öncülüğü üstleneceğine ve ilgi odağı olacağına inanıyorum” dedi.

Dünyada wellness ekonomisinin 3,7 trilyon dolarlık hacmi olduğunun altını çizen Haluk Saçaklı; “Wellness turizminin toplam turizm harcamaları içindeki payı da yüzde 15.6’ya yükseldi. Wellness seyahati yapan turistlerin normal turistlerden yüzde 61 daha fazla harcama yapıyor olması da, Türkiye’nin kan kaybeden turizm sektörüne ivme kazandıracaktır.  Ülkemiz wellness konusunda tesis ve insan kaynakları açısından çok avantajlı durumdadır. Bu avantajı kullanarak son 2 yılda azalan turizm gelirlerimizi yükseltebiliriz. Yeni Bir Hayat bu anlamda da önemli bir proje olacaktır” dedi.

26-29 Ekim tarihleri arasındagerçekleşecek programda form tutma, zinde kalma, doğru beslenme, stres yönetme gibi yaşam kalitesini artıran yöntemlerin paylaşılacağını belirten Saçaklı, Yeni Bir Hayat Projesi ile ilgili şunları söyledi: “3 gece 4 gün sürecek programda sağlıklı beslenmeyle ilgili kişiye özel mönüler oluşturulacak. Tamamen doğal yiyeceklerden oluşan ana ve ara öğünler misafirlerimize sunulacak. Ayrıca özel hoca denetiminde yapılan pilates, yoga, trekking gibi egzersizlerle form tutulacak. Spa, masaj, anti aging’in önemi, stres yönetme, uzun, kaliteli ve  mutlu yaşamın sırlarını birbirinden güzel etkinliklerle anlatacağız. Programda sosyal latin dersi ve geleneksel sanat atölyeleri yer alacak. Mutfak okulumuzda yiyeceklerin sağlıklı şekilde saklanması, hazırlanması ve pişirilmesi ile ilgili püf noktalarını paylaşacağız. Ayrıca Eskişehir çok önemli şehircilik projeleri ile mutlaka görülmesi gereken bir destinasyon. TASİGO Eskişehir ağaçlık bir arazi içinde doğaya zarar vermeden ve ağaç konumları dikkate alınarak hayata geçirilmiş termal suları, SPA, fitness center ve hizmet kalitesi olarak proje için çok uygun bir otel. Programda bedeni gençleştirecek uygulamalar, form tutma, zinde kalma, arınma, doğru beslenme, stres yönetme, doğru ve bilinçli egzersiz yapma, hayata pozitif açıdan bakabilme yöntemleri paylaşılacak ve misafirlerimiz  bu konularda yenilenmiş ve bilgilendirilmiş olarak evlerine geri dönecekler.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.