Yalıda muhteşem kutlama

Sait Halim Paşa Yalısı’nda caz severler, UNESCO tarafından ilan edilen “Uluslararası Caz Günü” nü ünlü caz sanatçıları Kerem Görsev, Kağan Yıldız ve Ferit Odman Trio’nun muhteşem müziği ile kutladı.

31/12/2019 23:40
Yalıda muhteşem kutlama

İnsanlar arasında barışı, birliği, beraberliği ve diyalogu artırıcı bir güç olan caz hakkında farkındalık yaratmayı amaçlayan “Uluslararası Caz Günü”nde, Kerem Görsev, Kağan Yıldız ve Ferit Odman Trio konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundular. Yoğun bir medya katılımının olduğu etkinlikte cazseverler, birlik ve barış için bir sembol olan cazın keyfini yaşadılar.

 

UNESCO tarafından ilan edilen “Uluslararası Caz Günü”nde Türkiye’nin en beğenilen caz müzisyenlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda sahne aldı. 17. albümü Spring Water’ın lansman konserleri arasında yer alacak bu performans ayrıca Kerem Görsev’in piyanoyla tanışmasının 50. yılına denk geliyor.  Bu yıl müzik hayatının 50. Yılını kutlamakta olan duayrn prodüktör İzzet Öz’de dostlarını yalnız bırakmadı.

Siemens Ev Aletleri’nin sponsorluğunda düzenlenen “Kahvaltı ve Caz Keyfi” Sait Halim Paşa Yalısı’nın ödüllü şefi tarafından hazırlanan lezzetli açık büfe ikramlarla başladı ve caz konseri eşliğinde devam etti. Konuklar, executive şef Oktay Özgün’ün mantarlı mini kişi, zencefilli mercimek çorbası, güveçte sıcak tahin helvası ve sağlık tutkunları için ev yapımı şekersiz erik kompostosu ve özel aromalı detoks suları ile lezzetli bir Pazar kahvaltısı yaptılar, boğazın maviliklerine karşı harika bir caz konseriyle keyifli bir tatil günü yaşadılar.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.