Wyndham Grand İstanbul Levent’e iki ödül

Wyndham Grand İstanbul Levent, geçtiğimiz günlerde Brüksel’de gerçekleşen Wyndham Hotel Group 2017 EMEA Zirvesi’nden iki ödülle döndü. Bugüne kadar gerçekleştirdiği sürdürülebilirlik çalışmalarıyla ‘Sürdürülebilirlik Şampiyonu’ olan Wyndham Grand İstanbul Levent, marka konumlandırmasında ise ‘Üst ve En Üst Kalite Marka Şampiyonu’ olarak geceye damga vurdu.

31/12/2019 23:40
Wyndham Grand İstanbul Levent’e iki ödül

Türkiye’nin en köklü holdinglerinden Özdilek Holding bünyesinde hizmet veren ve kapılarını 6 Eylül 2014 tarihinde misafirlerine açan Wyndham Grand İstanbul Levent, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 10-15 Eylül 2016 tarihleri arasında Amerika’nın Las Vegas şehrinde gerçekleşen Wyndham Hotel Group Uluslararası Konferansı’ndan ‘Yılın En İyi Uluslararası Oteli’ ödülü ile dönen Wyndham Grand İstanbul Levent, bu kez de farklı kategorilerde 2 farklı ödülle başarısına yenilerini ekledi.

2 yeni ödül daha

Wyndham Grand İstanbul Levent, 21-22 Mart tarihlerinde Brüksel’de gerçekleşen ve  ‘EMEA’ olarak adlandırılan Avrupa-Orta Doğu-Avrasya-Afrika bölgelerindeki 43 ülkenin içinde bulunduğu 450 otelin bir araya gelip turizmdeki gelişmeleri değerlendirdiği ‘2017 Wyndham Hotel Group Zirvesi’ kapsamında gerçekleşen ödül töreninde iki önemli ödül aldı. Proje aşamasından bugüne kadar, hayata geçirdiği sürdürülebilirlik çalışmaları sayesinde ‘Sürdürülebilirlik Şampiyonu’ seçilen Wyndham Grand İstanbul Levent, marka konumlandırmasında ise ‘Üst ve En Üst Kalite Marka Şampiyonu’ olarak geceye damga vurdu. Zirve kapsamında ‘En Yenilikçi Otel Finalisti’ de seçilen Wyndham Grand İstanbul Levent, açıldığı günden bu yana sunduğu kusursuz hizmet kalitesi ve her detayında misafir memnuniyetini hedef alan bakış açısıyla misafirlerine unutamayacakları bir tecrübe yaşatmayı hedefliyor.

Ödüller, Wyndham Hotel Group CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Geoff Ballotti, EMEA Bölgesi Başkanı ve Operasyon Direktörü Daniel Ruff ve Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Edwin Broers tarafından Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu’na takdim edildi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.