Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de Atatürk Gecesi

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmet veren ‘Ouzo Roof Restaurant’, Cumhuriyetimiz'in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybının 79. yıldönümü olan 10 Kasım’da sevdikleriyle anmaya hazırlanıyor.

31/12/2019 23:40
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de Atatürk Gecesi

Anadolu yakasının en prestijli lezzet adresi ‘Ouzo Roof Restaurant’, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybının 79. yıldönümü olan 10 Kasım’da sevdikleriyle anmaya hazırlanıyor. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmet veren ‘Ouzo Roof Restaurant’, sıra dışı lezzetlere sahip mutfağı ve keyfine doyulmaz panoramik deniz manzarasıyla eğlence hayatına bambaşka bir renk katmaya devam ediyor. Anadolu Yakası’nın müstesna lezzet noktası olan Restoran, 10 Kasım Cuma akşamı misafirlerine unutulmaz bir “Atatürk Gecesi” yaşatacak.

SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILACAK

Ege’nin iki yakasını bir araya getiren yorum mutfağı ile Anadolu Yakası’nın en gözde mekanı olan ‘Ouzo Roof Restaurant’ta gerçekleşecek olan bu özel gecede Türk, Balkan, Latin ve Yunan müziğini kendine has yorumu ile harmanlayan Buzuki Orhan ve Orkestrası; Ulu Önder Atatürk’ün severek dinlediği şarkıları seslendirecek. Gecede ayrıca Ulu Önder’in lezzet seçkisi de misafirlerle paylaşılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.