WTM Londra 2017 başladı

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan World Travel Market ( WTM) 2017, İngitere’nin başkenti Londra’da bugün başladı. Bu yıl 37’nci kez düzenlenen fuar, 8 Kasım’da sona erecek.

31/12/2019 23:40
WTM Londra 2017 başladı

Turizm Aktüel-Londra

Yaklaşık  5 bin stantlı katılımcının yer aldığı fuara, her yıl yaklaşık 50 binin üzerinde turizm profesyoneli ziyaretçi olarak katılıyor. Türkiye, fuarda en büyük stant alanına sahip ülkeler arasında bulunuyor.

Turizm sektörü açısından büyük önem taşıyan WTM Uluslararası Turizm Fuarı, gelecek yıla yönelik iş beklentilerinin değerlendirildiği bir etkinlik olması bakımından oldukça önem taşıyor. Fuar, sektörün gelecek dönem vizyonlarını belirleyen konferanslara da ev sahipliği yapıyor.

Türkiye standına ilgi oldukça fazla

Çok sayıda katılımcının yer aldığı Türkiye standında, katılımcı ve ziyaretçi anlamında kayda değer bir yoğunluk yaşanıyor. Bu yıl üç gün olarak düzenlenen fuara ziyaretçi ilgisi de oldukça fazla.

WTM Londra, Avrupa'nın en kültürlü turist potansiyeline sahip İngiltere'de düzenleniyor olması açısından da, büyük önem taşıyor. Türkiye’nin en önemli turizm pazarlarından biri olan İngiltere’den 2015 yılında 2 milyon 512 bin turist gelmişti. 2016 yılında ise, yüzde 32 düşüşle 1 milyon 711 bin İngiliz turist Türkiye’yi ziyaret etti. 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.