Wish More'un yatırımcısından İstanbul'a ikinci otel

2016 yılında İstanbul Bayrampaşa’da hizmete açılan Wish More Hotel'in yatırımcısı Özkök Grubu'ndan İstanbul'a ikinci otel geliyor. Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde inşaatına başlanan otelin, iki yıl içinde hizmete girmesi planlanıyor.

31/12/2019 23:40
Wish More'un yatırımcısından İstanbul'a ikinci otel

Tekstil, kuyumculuk ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Mardin merkezli Özkök Grubu tarafından 2016 yılında İstanbul Bayrampaşa’da 120 milyon TL yatırımla hizmete açılan Wish More Hotel İstanbul, 2017’nin ilk 3 ayında yüzde 60 doluluğa ulaştı.

Daha çok Ortadoğu pazarı ve şirket organizasyonlarından beslendiklerini ifade eden Wish More Hotel İstanbul Genel Müdürü Erkan Akkurt, 94 kişiye otel bünyesinde istihdam sağladıklarını söyledi. Akkurt, “Bu otel Özkök ailesinin ilk turizm yatırımı. Bundan sonra da birkaç otel yatırımı planı var. Wish More markası ile açılmış ilk otel. Yatırımcılarımız uluslararası bir zincir otel markası yerine kendi markalarını yaratmak istediler” diye konuştu.

İKİNCİ OTEL ŞİŞLİ’YE

Wish More Hotel olarak ilk hedeflerinin Türkiye çapında bilinirlik sağlamak olduğunu dile getiren Erkan Akkurt, sonrasında ise sektörde uluslararası tanınırlığı olan bir Türk markası yaratmak olduğunu söyledi. Burak Coşan imzalı haberde, markanın ikinci otelinin Şişli’de Halaskargazi Caddesi üzerinde yapılacağını anlatan Akkurt, “Bu yeni otel için inşaatlar başladı. Otelin 2 yıl içinde hizmete girmesi planlanıyor. Üçüncü oteli ise Harbiye’de açmayı planlıyoruz. Yurtdışı hedeflerimiz arasında Avrupa ülkeleri ve ABD’de yer almak var” ifadelerini kullandı.

Bayrampaşa’nın hızla gelişen bir bölge olduğuna dikkat çeken Erkan Akkurt, “Otelin bulunduğu lokasyon Kocatepe metro istasyonuna 280 metre mesafede. Böylece misafirler, Taksim ve Tarihi Yarımada gibi kentin sembol bölgelerine, Atatürk Havalimanı’na, CNREXPO Fuar Merkezi ve cazibe merkezlerine, Maslak ve Şişli gibi iş merkezlerine hızlı ve kolay şekilde ulaşabiliyor. Sea Life Aquarium ve Legoland’in de içinde bulunduğu, şehrin en büyük eğlence ve alışveriş merkezlerinden Forum İstanbul’un ve IKEA’nın yanı başında yer alıyor.

Ayrıca otobüs terminaline de bir kilometre uzaklıktayız. Otelimizde iş için gelen çok kişiyi ağırlıyoruz. Son 2 ayda yüzde 60 yerli turisti ağırladık. Bunların ağırlıklı kısmı toplantı ve iş amaçlı gelenler. Geri kalana kısım Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden gelen turistler oluşturdu” dedi.

SPOR SALONU KATKISI

WISH More Hotel Istanbul’da, toplam 198 oda, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu ve Fitness&SPA merkezi bulunduğunu kaydeden Erkan Akkurt, “Fitness salonumuzla bölgedeki büyük bir açığı kapattık. 2017 itibariyle 650 üye sayısına ulaştık. Salonu da kendi bünyemizde işletiyoruz. Spor salonumuz sayesinde bölgedeki bilinirliğimiz bir hayli arttı. Ayrıca balo salonlarımızda düğünler de yapılıyor. Bu da bölge halkı tarafından büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.